current views are: 10

11 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση04:00

Πρεμιέρα για τις «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»

Με ένα prive screening gala στο Hilton Athens γιορτάστηκε η έξοδος στους ελληνικούς κινηματογράφους της πολυαναμενόμενης ταινίας

Δημοσίευση 04:00’

Με ένα prive screening gala στο Hilton Athens γιορτάστηκε η έξοδος στους ελληνικούς κινηματογράφους της πολυαναμενόμενης ταινίας

Με ένα prive screening gala στο Hilton Athens γιορτάστηκε η έξοδος στους ελληνικούς κινηματογράφους της πολυαναμενόμενης ταινίας της Universal ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ της Ε. Λ. Τζόουνς, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Φόλι, φιλοδοξώντας να ξεπεράσει σε εισπράξεις παγκοσμίως τα 560 εκατ. δολάρια της πρώτης ταινίας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο-σινεμά που δημιουργήθηκε για τη βραδιά οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία και να γευτούν λίγη από τη μαγεία & την ατμόσφαιρα του κυρίου Γκρέι.

Την προβολή ακολούθησε ένα cocktail party στο Galaxy Bar του Hilton Athens. Ο διακοσμημένος με λεπτομέρειες της ταινίας χώρος του Hilton Athens με τη μαγευτική θέα αποτέλεσε το καλύτερο φινάλε μίας βραδιάς που τα είχε όλα, σινεμά, pop corn (popy’s gourmet popcorn), signature cocktail από τον METAXA, μοναδικά cupcakes από το παραμυθοπωλείο CapCap, 360ο VR experience από τη Samsung, αγαπημένα πρόσωπα και μία ταινία που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.


σχετικα αρθρα