current views are: 12

13 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση09:00

Grammy 2017: Τα… γαλλικά της Αντέλ, η έγκυος Μπιγιόνσε και ο Ντέιβιντ Μπόουι

Σάρωσε η Αντέλ με πέντε βραβεία, ενώ συγκίνηση προκάλεσαν τα τέσσερα βραβεία στον Ντέιβιντ Μπάουι

Δημοσίευση 09:00’

Σάρωσε η Αντέλ με πέντε βραβεία, ενώ συγκίνηση προκάλεσαν τα τέσσερα βραβεία στον Ντέιβιντ Μπάουι

Σάρωσε η Αντέλ με πέντε βραβεία, ενώ συγκίνηση προκάλεσαν τα τέσσερα βραβεία στον Ντέιβιντ Μπόουι, λίγο μετά τον θάνατό του. Προκάλεσε αίσθηση το «παράπονο» της εγκύου, Μπιγιόνσε, αλλά κανείς δε ξεχάσει τα… γαλλικά της Αντέλ επί σκηνής!

Ένα από τα μεγαλύτερα event της χρονιάς, η 59η απονομή των Μουσικών Βραβείων Grammy, στο Στέιπλς Σέντερ του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έλαβε χώρα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Τα βραβεία του Ντέιβιντ Μπόουι παρέλαβε ο Ντόνι Μακάσλιν, μέλος του συγκροτήματός του. Ανάμεσά τους αυτό για την καλύτερη ροκ εμφάνιση και το καλύτερο «εναλλακτικό» άλμπουμ για το “Blackstar”, που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν τον θάνατό του.

Το φαβορί της βραδιάς, η Μπιγιόνσε έφυγε με μόλις δυο βραβεία από τα εννέα για τα οποία ήταν υποψήφια με το άλμπουμ της “Lemonade”. Η ποπ σταρ καθήλωσε το κοινό με την πρώτη επίσημη εμφάνισή της, μετά την ανακοίνωσή ότι περιμένει δίδυμα. Λαμπερή, ωστόσο όσο ποτέ, ανέβηκε στην σκηνή και αφιέρωσε την ερμηνεία της στην μητρότητα. Εκείνο όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν η δήλωσή της ότι άξιζε περισσότερο το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ.

(Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μπιγιόνσε στην λαμπερή κατακόκκινη τουαλέτα)

 

Τα γαλλικά της Αντέλ

Τεχνικά προβλήματα παρουσιάστηκαν την ώρα που η Αντέλ βρισκόταν στη σκηνή των μουσικών βραβείων Grammy για το αφιέρωμα στον Τζορτζ Μάικλ. Κι ενώ το αφιέρωμα βρισκόταν περίπου στη μέση η 28χρονη τραγουδίστρια διέκοψε την ερμηνεία της και άρχισε τα «γαλλικά« προς τους παραγωγούς, οι οποίοι έκοψαν τον ήχο προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα. Όταν ο ήχος επανήλθε η διάσημη τραγουδίστρια είπε:

«Το ξέρω ότι είμαστε σε ζωντανή μετάδοση. Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να περάσω πάλι τα περσινά (σ.σ. και στην τελετή του 2016 είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τον ήχο). Ζητώ συγγνώμη που έβρισα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανά;».

 

Μετά από ένα λεπτό η εμφανώς πλέον ταραγμένη Αντέλ ξεκίνησε εκ νέου το αφιέρωμα με το κοινό να προσπαθεί να την εμψυχώσει με το χειροκρότημά του. Μετά το τέλος του αφιερώματος η τραγουδίστρια έβαλε τα κλάματα. Μια ώρα μετά και παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς η ίδια εξήγησε τη συμπεριφορά της:

«Πρώτα απ’ όλα ζητώ ξανά συγγνώμη για τις βρισιές. Αγαπώ τον George Michael. Σήμαινε πολλά για μένα οπότε ζητώ συγγνώμη αν κάποιος ένιωσε προσβεβλημένος» είπε στην ομιλία της.

 


σχετικα αρθρα