current views are: 10

14 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση06:00

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ό,τι έρχεται στη ζωή μου θέλω να το ζω με ένταση»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποκαλύπτει και τα μεγάλα πάθη της ζωής της…

Δημοσίευση 06:00’

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποκαλύπτει και τα μεγάλα πάθη της ζωής της…

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποκαλύπτει και τα μεγάλα πάθη της ζωής της…

Όταν πρέπει να πάρεις σηµαντικές αποφάσεις, ποιον εµπιστεύεσαι: κάποιο πρόσωπο, το ένστικτό σου;

Ανάλογα τη φάση. Υπάρχουν στιγµές που είµαι ήρεµη και εµπιστεύοµαι και το ένστικτο, και τη διαίσθηση, και την εµπειρία µου. Αλλες φορές έχω ανάγκη την υποστήριξη από συνεργάτες, από την οικογένειά µου. Αν και τελευταία έχει γίνει µία αλλαγή… Είµαι πιο χαλαρή. Παλιά πανικοβαλλόµουν.

Το γεγονός ότι είσαι λίγο πιο χαλαρή σε βοηθάει και στις επιλογές σου;

Σε αυτό ελπίζω. Και ο λόγος που επισηµαίνω κάποια πράγµατα που µε κάνουν να νιώθω καλύτερα για τον εαυτό µου, είναι γιατί, λέγοντάς τα σε εσένα, στην ουσία τα υπενθυµίζω και στον εαυτό µου. Οταν ένας άνθρωπος ωριµάζει το πρώτο πράγµα που αλλάζει είναι η διαχείριση των συναισθηµάτων του πανικού, του στρεσαρίσµατος, της αγωνίας. Πιτσιρικάδες είµαστε πιο ντοπαρισµένοι. Σαφώς είµαι άνθρωπος µε πάθη και δεν θα ήθελα να µην είµαι. Αγαπώ τα πάθη µου και τα θέλω, µου χρειάζονται σε αυτό που κάνω. Απλώς προσπαθώ να τα βιώνω ακραία, εκείνη την ώρα γιατί είναι χρήσιµο στο επαγγελµατικό µου κοµµάτι. Μετά, όµως, τα περνάω από ένα φίλτρο µιας πιο ψύχραιµης διαδικασίας.

Σε ποια πάθη αναφέρεσαι;

Μου αρέσουν τα πράγµατα πολύ… αυτά εννοώ πάθη. Μου αρέσει να διασκεδάζω πολύ, να βγαίνω πολύ, να πίνω, µου αρέσει πολύ το φαγητό. Ενας άνθρωπος, ένας άνδρας, όταν µου αρέσει, θα µου αρέσει πολύ. Ο,τι έρχεται στη ζωή µου θέλω να το ζω µε ένταση. Μου αρέσει να τσακώνοµαι, να αγαπιέµαι, δεν έχω ξενέρωτες σχέσεις στη ζωή µου. Οι φίλοι µου, µου λένε «σ’ αγαπώ», µ’ αγκαλιάζουν, µε φιλάνε και αυτό ξεκινά κι από εµένα, γιατί το περιβάλλον µας εµείς το φτιάχνουµε. Αυτοί που είναι γύρω µου είναι άνθρωποι που δεν θα φοβούνται να φωνάξουν, να αγκαλιάσουν, να βρίσουν, να µιλήσουν. Αυτό εννοώ µου αρέσουν τα πάθη µου, γιατί µέσα από αυτά βιώνω έντονα συναισθήµατα, έχω εικόνες, έχω ζωή.

 

Πηγή: Real


σχετικα αρθρα