current views are: 11

16 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση11:00

Ο Λιάγκας επέστρεψε στο ραδιόφωνο μετά τη μήνυση της Νέγκα και είπε…

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 16/2 επέστρεψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή, μπαίνοντας πολύ γρήγορα στο κτίριο με το αυτοκίνητό του.

Δημοσίευση 11:00’

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 16/2 επέστρεψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή, μπαίνοντας πολύ γρήγορα στο κτίριο με το αυτοκίνητό του.

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 16/2 επέστρεψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή, μπαίνοντας πολύ γρήγορα στο κτίριο με το αυτοκίνητό του. Άλλωστε, η αυτόφωρη διαδικασία έληγε χθες, στις 12 τα μεσάνυχτα!

Ο Γιώργος Λιάγκας φάνηκε να έχει κέφια και σχολίασε, στον αέρα:

«Εγώ χθες πήγα ένα ταξιδάκι που είχα μια δουλίτσα εκτός Αθηνών. Γύρισα το μεσημέρι, πήγα κι έφαγα ψαράκι σε μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, πάρα πολύ ωραία! Και το απόγευμα πήγα για πίτσα. Πείναγα»!

Λίγο αργότερα, έγινε ο παρακάτω διάλογος με τον συνεργάτη του στον αέρα:

– Κι επιτρέψτε μου να πω καλημέρα, επειδή τυχαία τώρα στη γωνία τον είδα, ήταν ένας οδηγός νεκροφόρας και μου έκανε έτσι, μου γέλασε κτλ. Καλημέρα, γιατί καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!

– Ο οδηγός σε χαιρέτησε…

– Ναι, ο νεκρός ήταν λίγο δύσκολο…

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Λιάγκας για τη μήνυση, ενώ χαρακτήρισε την δημοσιογράφο πολύ ωραία γυναίκα:

Πάντως, στον αέρα της εκπομπής του ο Λιάγκας επανέλαβε πολλές φορές ότι κάνει χιουμοριστική εκπομπή, στέλνοντας σαφές μήνυμα αναφορικά με τη «γραμμή» υπεράσπισης που θα ακολουθήσει στη μήνυση της δημοσιογράφου.

Όσο για την Αθηναΐδα Νέγκα; Το μόνο που είπε η δημοσιογράφος, όταν την συνάντησε η κάμερα ήταν: «Ευχαριστώ πολύ! Καλή σας ημέρα»!