current views are: 20

22 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση16:00

Η οργή της Μενεγάκη: «Έβγαινε κι έλεγε γιατί έκανα παιδί στα 45. Ο καθένας να κοιτάζει τον εαυτό του»

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για τη μεγάλη απόφασή της να κάνει παιδί στα 44.

Δημοσίευση 16:00’

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για τη μεγάλη απόφασή της να κάνει παιδί στα 44.

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για τη μεγάλη απόφασή της να κάνει παιδί στα 44 και έγινε έξαλλοι με όλους όσους κατακρίνουν τις γυναίκες που το τολμούν μετά τα 40.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν την απασχολούσε ποτέ τι θα πουν οι άλλοι όσον αφορά στις προσωπικές της επιλογές. Η Ελένη Μενεγάκη, παρόλα αυτά, εξήγησε πως όταν έμεινε έγκυος στο τέταρτο παιδί της, μόνο μια φορά διάβασε σε ένα άρθρο «γιατί πάει και κάνει παιδί η Μενεγάκη» χωρίς όμως να την επηρεάσει καθόλου.

Η Ελιάνα τόνισε ότι υπάρχει κατακραυγή και οι “κακές γλώσσες”, όπου κρίνουν αρνητικά μία γυναίκα που αποκτά παιδί μεγάλη…

menegaki

Η Ελένη εξομολογήθηκε ότι όχι μόνο δεν την απασχόλησε το τι θα πει ο κόσμος, αλλά ήταν και πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε να τεκνοποιήσει ξανά σε αυτή την ηλικία.

«Με έχεις απέναντί σου, έμεινα έγκυος στα 44 και γέννησα στα 45… Για πες ρε Ελιάνα εγώ ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, ποτέ δεν με απασχόλησε τι θα πει ο άλλος, ποτέ δε σκέφτηκα αυτό που κάνω τι αντίδραση θα έχει στους άλλους… εγώ πάντα πιστεύω ότι ο καθένας μας πρέπει να πηγαίνει τη ζωή του εκεί που κρίνει εκείνος για τον ίδιο. Άρα δεν μπήκα σ’ αυτή τη διαδικασία… μπορεί να άκουσα έναν, δε θέλω να ονοματίσω ποιον, γιατί πάει η Μενεγάκη και κάνει παιδί… με έχεις παράδειγμα είμαι γυναίκα που έκανα παιδί μετά τα 40, εγώ είμαι απέναντί σου… Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το έχω σήμερα εγώ και το κοιτάζω και το λατρεύω και δεν πιστεύω ότι το έκανα; Κάθε πρωί με κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω θεέ μου σε ευχαριστώ και λέω «Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια». Εγώ με θαυμάζω γι αυτό…»! 


σχετικα αρθρα