current views are: 17

2 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση08:00

Η σύζυγος του Πουλόπουλου μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

Τα προβλήματα υγείας του τραγουδιστή επιδεινώθηκαν ραγδαία…

Δημοσίευση 08:00’

Τα προβλήματα υγείας του τραγουδιστή επιδεινώθηκαν ραγδαία…

Μετά την απώλεια του αγαπημένου του αδελφού του, Βασίλη, ο οποίος «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο, τα προβλήματα υγείας του τραγουδιστή επιδεινώθηκαν ραγδαία…

Το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Πουλόπουλος έδινε μάχη με το γλαύκωμα, που του έχει στερήσει ένα σημαντικό μέρος της όρασής του και γι’ αυτό δεν είχε καταφέρει να βρεθεί και στην κηδεία του αδερφού του.

Το δεύτερο και πιο σοβαρό πρόβλημα όμως τον έστειλε στο νοσοκομείο, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αγγειοπλαστικής και έως και σήμερα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Ελπίς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η σύζυγός του Μπέτυ ανέφερε:

«Ευτυχώς που τον προλάβαμε και έπεσε σε καλά χέρια γιατρών. Όλα πήγαν μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μάλλον ο Γιάννης θα πάρει εξιτήριο αύριο ή ακόμη και σήμερα”, και συμπλήρωσε: “Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Γιάννης αισθανόταν δυσκολία στην αναπνοή του και αμέσως τον μεταφέραμε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Λαϊκό. Εκεί διαπιστώθηκαν καρδιολογικής φύσεως ευρήματα και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ελπίς».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Γιάννης από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να ξανακαπνίσει. Τέλος. Το κόβουμε και εγώ και η Άντα για να τον βοηθήσουμε». 


σχετικα αρθρα