current views are: 15

2 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση15:00

Παπαδοπούλου – Πηλαδάκης: Το βράδυ πριν το ταξίδι για το «Survivor»

Το τελευταίο βράδυ πριν η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor”, δε χόρταινε να αγκαλιάζει τον αγαπημένο της

Δημοσίευση 15:00’

Το τελευταίο βράδυ πριν η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor”, δε χόρταινε να αγκαλιάζει τον αγαπημένο της

Κόντρα σε όλα όσα γράφονταν περί χωρισμού τους, το τελευταίο βράδυ πριν η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor”, δε χόρταινε να αγκαλιάζει τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη. Το ίδιο και εκείνος, όμως, καθώς γνώριζαν πως το επόμενο διάστημα θα ήταν πολύ δύσκολο και για τους δύο.

Όχι επειδή προέκυψαν ξαφνικά προβλήματα στη σχέση τους, όπως κάποιοι βιάστηκαν να πουν και να γράψουν, αλλά επειδή ήξεραν πως η έλλειψη που θα νιώσει ο ένας για τον άλλον το διάστημα των πέντε μηνών, που κρατάει το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα είναι κάποιες στιγμές ανυπόφορη. «Ο Κώστας ήξερε πολύ καλά πόσο ήθελε η Ειρήνη να δοκιμάσει τα όριά της σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ισχύει ότι περνούν κρίση, αντίθετα διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους», αποκαλύπτει στη Real φίλος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Είναι γεγονός πως στα πεντέμισι χρόνια που είναι μαζί ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια έχουν βρει τις ισορροπίες τους και δεν αφήνουν κανέναν και τίποτα να τις δοκιμάσει. Από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρόταση στην όμορφη Ειρήνη να συμμετάσχει στο «Survivor», οι δυο τους συζήτησαν το θέμα και εκείνη εξέφρασε στον αγαπημένο της τους λόγους που ήθελε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Το τίμημα θα ήταν μεγάλο, καθώς γνώριζαν πως θα περνούσε αρκετό διάστημα μέχρι να συναντηθούν ξανά ή έστω να επικοινωνήσουν, αφού, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι παίκτες μετά την είσοδό τους στο παιχνίδι ζουν σαν Ροβινσώνες, χωρίς να έχουν καν τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους, πόσο μάλλον κινητά τηλέφωνα για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Ειρήνη, όμως, ήταν αποφασισμένη και ο επιχειρηματίας, βλέποντας τη λαχτάρα της να ζήσει μία τέτοια πρωτόγνωρη εμπειρία, δεν έφερε καμία αντίρρηση.

Από την πρώτη ημέρα της συμμετοχής της στο παιχνίδι, η Ειρήνη έχει περάσει αρκετές δοκιμασίες στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής, όπου έχει απομονωθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της στην κόκκινη ομάδα των διασήμων, και έχει υποστεί αρκετές ταλαιπωρίες. Αν και μία από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες της ομάδας, η ίδια παραδέχτηκε στην κάμερα του παιχνιδιού πως περνάει πολύ δύσκολα, καθώς έχει αδυνατίσει αρκετά και νιώθει μεγάλη κόπωση. Οι εντάσεις με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Γιάννη Σπαλιάρα δεν λείπουν, όμως η ίδια αντεπεξέρχεται αρκετά καλά στα αγωνίσματα, στα οποία συμμετέχουν οι παίκτες καθημερινά. Στόχος της, όπως και των άλλων παικτών, να φτάσει στον τελικό, διεκδικώντας φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ και ευχή της να έρθει σύντομα η ημέρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στην αγκαλιά του συντρόφου της, που την περιμένει.


σχετικα αρθρα