current views are: 9

3 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση08:00

Demy: «Αγαπώ και τα τρία τραγούδια πάρα πολύ, νιώθω απίστευτη ασφάλεια»

Τα γυρίσματα των τριών βιντεοκλίπ της Demy για τη Eurovision ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην Οδησσό της Ουκρανίας

Δημοσίευση 08:00’

Τα γυρίσματα των τριών βιντεοκλίπ της Demy για τη Eurovision ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην Οδησσό της Ουκρανίας

Τα γυρίσματα των τριών βιντεοκλίπ της Demy για τη Eurovision ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στην Οδησσό της Ουκρανίας, όπου και ταξίδεψε η ελληνική αποστολή.

 «Περάσαμε εκπληκτικά, νομίζω πως βγήκε πολύ καλό αποτέλεσμα από όσα πρόλαβα μέχρι στιγμής να δω. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους Έλληνες ομογενείς αλλά και τους Ουκρανούς. Είναι συγκινητικό το συναίσθημα να βρίσκεσαι στην πόλη από την οποία στην ουσία μέσω της Φιλικής Εταιρείας ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821» δηλώνει η Demy στο «ΤV Εθνος», η οποία αποκάλυψε και όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: «Είχε αρκετό κρύο, αλλά δεν πτοηθήκαμε. Άλλωστε έχουμε συνηθίσει και στην Ελλάδα, όταν γυρνάμε τα καλοκαιρινά βιντεοκλίπ με μαγιό τον Απρίλιο. Ήταν βέβαια πολύ πιο έντονο το κρύο στην Οδησσό σε σχέση με την Ελλάδα. Ωστόσο, νομίζω πως η χαρά της δημιουργικότητας είναι αυτή που μένει στο τέλος».

Η φετινή εκπρόσωπός μας στη Eurovision δεν θέλει να κάνει προβλέψεις για τον τελικό του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού στο Κίεβο, ωστόσο δηλώνει αισιόδοξη. «Δεν θέλω να μιλήσω για προγνωστικά και για την κατάταξη, ωστόσο πραγματικά είμαι πολύ αισιόδοξη και τα μηνύματα που παίρνω είναι και αυτά πολύ θετικά. Αγαπώ και τα τρία τραγούδια πάρα πολύ, νιώθω απίστευτη ασφάλεια με όλη την ομάδα, και αισθητικά από την πρώτη κιόλας στιγμή ταιριάξαμε πάρα πολύ».


σχετικα αρθρα