current views are: 37

3 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση20:00

Αλίκη Αρβανιτίδη: «Δεν μπορούμε να δίνουμε πάνω από 200 ευρώ για τη διατροφή του παιδιού»

Ραντεβού στα δικαστήρια είχαν για ακόμα μία φορά ο Πασχάλης Αρβανιτίδης με την Ουρανία Τουτουντζή

Δημοσίευση 20:00’

Ραντεβού στα δικαστήρια είχαν για ακόμα μία φορά ο Πασχάλης Αρβανιτίδης με την Ουρανία Τουτουντζή

Στα δικαστήρια συναντήθηκαν για ακόμα μία φορά ο Πασχάλης Αρβανιτίδης με την Ουρανία Τουτουντζή, μητέρα του εκτός γάμου και αναγνωρισμένου με δικαστική απόφαση παιδιού του.

Το Δεκέμβριο του 2015 είχε γραφτεί το τελευταίο επεισόδιο στην πολύχρονη κόντρα των δύο πλευρών ως προς την πατρότητα του 13χρονου σήμερα αγοριού, με το Τριμελές Εφετείο Αθηνών να δείχνει οριστικά ως πατέρα του τον δημοφιλή τραγουδιστή. Η μητέρα του παιδιού ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον 13χρονο γιο του.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν έπειτα από αίτηση που κατέθεσε η Ουρανία Τουτουντζή σχετικά με τη διατροφή. Από την πλευρά του Πασχάλη εμφανίστηκε η σύζυγός του, Αλίκη Αρβανιτίδη η οποία κατέθεσε και ως μάρτυρας στην υπόθεση.

«Δεν υπάρχουν χρήματα. Σε καφέ μπαρ τραγουδά ο Πασχάλης. Μία εμφάνιση έκανε το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε μεγάλο κέντρο, αλλά η δουλειά απέτυχε… Περισσότερα από 200 ευρώ το μήνα δεν μπορούμε να καταβάλουμε για διατροφή», είπε φανερά εκνευρισμένη σ το δικαστήριο η Αλίκη. Κατά τη διάρκεια των καταθέσεων, υπήρχε αρκετή ένταση με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να κάνει αρκετές φορές παρατήρηση να πέσουν οι τόνοι σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Espresso.