current views are: 10

5 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση04:00

«Όταν ερωτευτώ θα κάνω ακραία πράγματα»

Έγινε περισσότερο γνωστός ως ο φαντάρος Μελέτης Ξηρομάμος στη σειρά «Λούφα και Παραλλαγή», που προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση.

Δημοσίευση 04:00’

Έγινε περισσότερο γνωστός ως ο φαντάρος Μελέτης Ξηρομάμος στη σειρά «Λούφα και Παραλλαγή», που προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση.

Έγινε περισσότερο γνωστός ως ο φαντάρος Μελέτης Ξηρομάμος στη σειρά «Λούφα και Παραλλαγή», που προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση και τώρα, πρωταγωνιστεί στο “Σόι σου” του Alpha.

Ενώ η καριέρα του κατέγραφε ανοδική πορεία, το 2010 σηκώθηκε και έφυγε για το Παρίσι για έναν έρωτα. «Η κοπέλα ήταν η αφορμή. Εκείνη την περίοδο είχα μια πολύ έντονη τάση φυγής. Όντως είχα πολύ καλές προτάσεις και τα άφησα όλα για να φύγω στο Παρίσι. Ήθελα να φύγω για να πάρω απόσταση από τα πράγματα. Ήθελα να μετρηθώ με τον εαυτό μου. Αυτό το ταξίδι μου έκανε πολύ καλό. Πήγα σε μια χώρα όπου δεν ήξερα τη γλώσσα, δεν ήξερα κανέναν. Είδα πώς είναι να κάνεις νέα αρχή. Έκατσα για έναν χρόνο και επέστρεψα πολύ πιο ώριμος και σίγουρος για μένα», λέει ο Σόλων Τσούνης στο Πρώτο Θέμα.

Κάνει ακραία πράγματα όταν ερωτεύεται;

«Δεν ερωτεύομαι συχνά, αλλά όταν ερωτευτώ θα κάνω και ακραία πράγματα. Με την καλή έννοια – και με την κακή καμιά φορά. Ζηλοτυπίες και τέτοια πράγματα. Αλλά μεγαλώνοντας νομίζω ότι έχω ηρεμήσει».