current views are: 9

7 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση13:30

Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ

Από φυσικά αίτια τελικά πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή!

Δημοσίευση 13:30’

Από φυσικά αίτια τελικά πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή!

Από φυσικά αίτια τελικά πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή!

Όπως αναφέρεται στο BBC, ο ποπ σταρ υπέφερε από διατατική μυοκαρδιοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και λιπώδες ήπαρ σύμφωνα με τον Ντάρεν Σέιλτερ, ανώτερο ιατροδικαστή του Oxfordshire.

Ο σταρ άφησε την τελευταία του πνοή στα 53, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο σπίτι του, στο Goring-on-Thames, στο Oxfordshire.

Η αστυνομία είχε αρχικά πει ότι ο θάνατός του ήταν ανεξήγητος, αλλά όχι ύποπτος και η αρχική μετά – θάνατον εξέταση δεν ήταν τελεσίδικη.

Ο ιατροδικαστής είχε δηλώσει: «Οι έρευνες για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ κατέληξαν στο συμπέρασμα και η τελική μετά θάνατον αναφορά έχει ληφθεί. Όπως επιβεβαιώθηκε, ο θάνατος προέρχεται από φυσικά αίτια και συγκεκριμένα από διατατική μυοκαρδιοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και λιπώδες ήπαρ. Η έρευνα διακόπηκε και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ανάκριση ή οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα. Δε θα υπάρξει καμία περαιτέρω ενημέρωση, ενώ η οικογένεια ζητά από τα ΜΜΕ σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή».

Σύμφωνα με το Βρετανικό Ίδρυμα για την Καρδιά, η διατατική μυοκαρδιοπάθεια είναι μια ασθένεια, η οποία τεντώνει τον καρδιακό μυ, τον λεπταίνει και δεν μπορεί να αντλεί το αίμα σε όλο το σώμα αποτελεσματικά.

Η μυοκαρδίτιδα αναφέρεται σε φλεγμονή του καρδιακού μυ.


σχετικα αρθρα