current views are: 10

8 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση11:00

«Ήμουν 4 χρόνων όταν περνούσαμε σιωπηλά τα σύνορα με τα πόδια»

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. 

Δημοσίευση 11:00’

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. 

«Είχαν γίνει επαφές και για το αμερικανικό «Survivor» και πιο πρόσφατα για το τουρκικό. Εγώ δεν γνώριζα πως πρόκειται για την ίδια εταιρεία παραγωγής. Οι αρχικές συζητήσεις που είχα κάνει λοιπόν ήταν για το τουρκικό «Survivor». Ήρθαμε σε επαφή και μία εβδομάδα μετά μου είπαν πως με θέλουν, χωρίς να καταλάβω πως ήταν για την ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο. Διευκρινίστηκε αφού τους εξήγησα πως μόλις είχα συμφωνήσει για τη συμμετοχή μου στο ”Παζάρι”» αποκαλύπτει ο Αλέξης Παππάς στο «TV Έθνος», λέγοντας πως η παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού τον ΣΚΑΪ τον βρήκε «από τα social media».

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. «Με ρωτούν για την καταγωγή μου χωρίς να γνωρίζουν βασικά ιστορικά στοιχεία. Η Βόρεια Ήπειρος ανήκει εδαφικά στην Αλβανία, αλλά κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από Έλληνες. Ήμουν 4 χρόνων όταν περνούσαμε σιωπηλά τα σύνορα με τα πόδια. Μόλις μπήκαμε στην Ελλάδα οι στρατιώτες μάς φώναζαν ”αδέλφια”. Δεν βίωσα ποτέ ρατσισμό στην Ελλάδα, άλλωστε δεν είχαν λόγο να το κάνουν».

Τελειώνει το σχολείο και αρχίζει να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος και κάπου εκεί προκύπτει στη ζωή του το μόντελινγκ, χωρίς ο ίδιος να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται συνεργασίες με την Guess, την Davidoff και τη Mont Blanc. «Το μόντελινγκ μου το πρότεινε μια φίλη μου. Στην αρχή δίσταζα. Πολλές φορές αλλιώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και αλλού καταλήγεις». Ο ίδιος δεν θεωρεί πως μια καλή εξωτερική εμφάνιση είναι από μόνη της το διαβατήριο ακόμη και για τον χώρο του μόντελινγκ. «Πέρα από την ομορφιά παίζουν ρόλο και άλλα. Σε κάθε δουλειά πρέπει να είσαι καλός ”πωλητής”. Το μοντέλο έχει να ”πουλήσει” ως προϊόν τον εαυτό του. Οι μεγάλοι οίκοι δεν στέκονται αποκλειστικά στην εμφάνιση, κοιτούν και την προσωπικότητα. Γιατί γνωρίζουν πως ακόμη και όταν τελειώσει η συνεργασία θα συνεχίσεις με τον έναν ή το άλλο τρόπο να προμοτάρεις το προϊόν τους. Θέλω να πιστεύω με αυτή την έννοια πως ναι, είμαι καλός πωλητής του εαυτού μου».

Βίντεο: The 2Night Show

σχετικα αρθρα