current views are: 11

12 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση07:00

Μαριάννα Καλλέργη: «Πόνεσα πάρα πολύ, αλλά γεύτηκα μεγάλες χαρές και νίκες»

Η Μαριάννα Καλέργη από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήθελε να κάνει εξτρίμ και ριψοκίνδυνα πράγματα.

Δημοσίευση 07:00’

Η Μαριάννα Καλέργη από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήθελε να κάνει εξτρίμ και ριψοκίνδυνα πράγματα.

Η Μαριάννα Καλέργη από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήθελε να κάνει εξτρίμ και ριψοκίνδυνα πράγματα.

Σαν κοριτσάκι τα πρότυπα της ήταν η Ζήνα και οι Αμαζόνες και την ενθουσίαζε η ιδέα της όμορφης γυναίκας που είναι σε θέση να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

«Στα ρινγκ έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Πόνεσα πάρα πολύ, αλλά γεύτηκα μεγάλες χαρεί και νίκες. Πόνεσα και σωματικά και ψυχικά. Δεν σταματούσα ποτέ. Ήμουν σαν μηχανή. Πήγαινα σχολείο, φροντιστήριο και μετά πίσω στο ρινγκ. Τίποτα άλλο. Δεν με θυμάμαι να πηγαίνω σε καφετέρια και να κάθομαι. Δεν είχα προσωπική ζωή. Ήμουν σαν στρατιώτης. Κάποια στιγμή κουράστηκα απ’ όλη αυτή τη στέρηση, αλλά δεν το μετανιώνω. Είμαι σκληρή με τον εαυτό μου και έχω μεγάλες απαιτήσεις από εμένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να είμαι ή να φαίνομαι τέλεια. Γιατί πολύ απλά δεν είμαι. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου σε κάποια κομμάτια. Προσπαθώ να με μάθω ακόμα, θέλω να με τεστάρω συνέχεια. Έχω θέμα με αυτό. Είμαι “άρρωστη”. Μέχρι να γεράσω θέλω να με δοκιμάζω!».

Σήμερα διδάσκει την πολεμική τέχνη της και σε μικρά παιδιά. Η συναναστροφή με τα παιδιά τής έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο;

«Σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα. Είναι δώρο θεού. Θα το ήθελα κάποια στιγμή, αλλά όπως έρθει. Μπορεί και να μη γίνει. Όταν κάνουμε σχέδια ο θεός γελάει».

Από το συμβούλιο του νησιού αποχώρησε με ένα χαμόγελο. Ποια είναι τα συναισθήματα της;

«Αισθάνθηκα ότι αδικήθηκα. Κοίτα, κάποια άτομα παίζουν τα δικά τους παιχνίδια μέσα στην ομάδα. Κακά τα ψέματα, όλοι κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον. Και εγώ κοιτάζονται την υγεία μου, το προσωπικό μου συμφέρον κοίταξα», παραδέχεται.

Ποια πρόσωπα της έλειψαν περισσότερο το διάστημα που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο;

«Η οικογένεια μου και η σχέση μου», απαντά.

Ο σύντροφός της πώς είχε αντιδράσει όταν του ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο ριάλιτι;

«Εννοείται ότι το είχα συζητήσει μαζί του. Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Στην αρχή υπήρξε λίγη γκρίνια, αλλά άμα εμπιστεύεσαι τον άλλον λύνονται όλα. Είχαμε και λίγες ζήλιες, αλλά λογικό δεν είναι; Καλή είναι η ζήλια στη σωστή δόση, γιατί έτσι διατηρείται και η σχέση», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.


σχετικα αρθρα