current views are: 10

13 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση07:54

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύθηκε την Ιβάνκα Τραμπ σε διαφήμιση – παρωδία!

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύθηκε την κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα σε διαφημιστικό αρώματος – παρωδία που προβλήθηκε στην εκπομπή Saturday Night Live (SNL). 

Δημοσίευση 07:54’

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύθηκε την κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα σε διαφημιστικό αρώματος – παρωδία που προβλήθηκε στην εκπομπή Saturday Night Live (SNL). 

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύθηκε την κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα σε διαφημιστικό αρώματος – παρωδία που προβλήθηκε στην εκπομπή Saturday Night Live (SNL).

Στο χιουμοριστικό σκετς στην εκπομπή SNL του NBC, η Αμερικανίδα ηθοποιός ως «Ιβάνκα» διαφημίζει ένα άρωμα το οποίο μάλιστα φέρει όνομα «Complicit» (Συνένοχη).

«Είναι όμορφη, είναι ισχυρή, είναι συνένοχη» είναι το σλόγκαν του αρώματος που διαφημίζεται. Δεξίωση της υψηλής κοινωνίας, χρυσή διακόσμηση, πολυέλαιοι, σαμπάνια που ρέει. «Κάθε άνδρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα ξέρει το πρόσωπό της» αναφέρει η αφηγήτρια με μπάσα φωνή, καθώς η Σκάρλετ/Ιβάνκα βηματίζει με αποφασιστικότητα ανάμεσα στους καλεσμένους.

«Όταν μπαίνει σε μία αίθουσα, όλα τα μάτια είναι πάνω της, είναι η Ιβάνκα. Μία γυναίκα, όπως αυτή αξίζει ένα άρωμα όλο δικό της. Επειδή είναι όμορφη. Είναι ισχυρή. Είναι…συνένοχη».

Στη συνέχεια η Γιόχανσον ως Ιβάνκα, κοιτάζεται σε καθρέφτη για να βάλει κραγιόν. “Δεν ποθεί τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά την βλέπουμε. Ω, πως την βλέπουμε» συνεχίζει η αφηγήτρια. Απέναντί της στον καθρέφτη όμως η Σκάρλετ/Ιβάνκα δεν βλέπει το πρόσωπό της, αλλά εκείνο του Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο στο SNL υποδύεται ο Αλεκ Μπόλντγουιν.

H σατιρική εκπομπή με τη διαφήμιση – παρωδία ασκεί έμμεση κριτική στην αγαπημένη κόρη του Τραμπ, για τη στάση που τηρεί όσον αφορά τις μισογυνιστικές και ρατσιστικές απόψεις του, σχολιάζουν δημοσιεύματα. Η ψεύτικη διαφήμιση καταλήγει με το σύνθημα: «Το άρωμα για τη γυναίκα που θα μπορούσε να σταματήσει όλα αυτό, αλλά δεν θα το κάνει”.

Η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο κριτικής όταν ανέβασε στα social media φωτογραφία από έξοδο με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ Η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία φορούσε εντυπωσιακό ασημί φόρεμα, ανήρτησε τη φωτογραφία την ίδια στιγμή που τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρόβαλαν τις σφοδρές αντιδράσεις και το χάος που προκλήθηκε στα αεροδρόμια, εξαιτίας της απόφασης του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, να απαγορεύσει την είσοδο προσφύγων στις ΗΠΑ.

Τα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν ιδιαίτερα επικριτικά, έκαναν λόγο για «ακραία έλλειψη ευαισθησίας» και χαρακτήρισαν τη φωτογραφία «άγρια προσβλητική» και «ανάρμοστη».

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία εμφανίζεται με ένα παρόμοιο φόρεμα στο διαφημιστικό – παρωδία «σατιρίζει ανελέητα την Ιβάνκα Τραμπ», αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Independent”. Στο τέλος του διαφημιστικού ακούγεται: «Όταν βλέπει τον Τιτανικό νομίζει ότι είναι η Ρόουζ, αλλά συγγνώμη κορίτσι, είσαι ο Μπίλι Ζέιν».