current views are: 8

20 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση13:00

Όλα για τον γάμο Ρουβά – Ζουγούλη!

Συζητιέται εδώ και χρόνια, αλλά τώρα, επιτέλους, θα γίνει!

Δημοσίευση 13:00’

Συζητιέται εδώ και χρόνια, αλλά τώρα, επιτέλους, θα γίνει!

Συζητιέται εδώ και χρόνια, αλλά τώρα, επιτέλους, θα γίνει!

Η ώρα που θα δούμε την Κάτια Ζυγούλη νύφη δίπλα στον γαμπρό Σάκη Ρουβά, πλησιάζει αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 3 Ιουλίου, μια καθόλου τυχαία ημερομηνία.

Η σημειολογία είναι διπλή, αφού στις 3 Ιουλίου του 2016 έγινε η πρόταση γάμου του Σάκη, ενώ την επόμενη (στις 4 Ιουλίου) είναι τα γενέθλια της Κάτιας. Δε θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο δώρο από έναν παραμυθένιο γάμο με τον άντρα της και τα τέσσερα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κάτια βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του νυφικού της που θα επιμεληθεί σίγουρα Έλληνας σχεδιαστής. Όπως έχει ήδη δηλώσει και ο ίδιος ο γαμπρός, οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ξεκινήσει.

«Αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα γιατί θεωρώ ότι ολοκληρώσαμε τον κύκλο των παιδιών…Ναι έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου… Ναι θα γίνει καλοκαίρι… Τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως ότι θα παντρευτούμε. Μόνο η Αναστασία το έχει καταλάβει από συζητήσεις που ακούει στο σπίτι και είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να γίνει παρανυφάκι μαζί με τα αδέλφια της!» δήλωσε πριν από λίγο καιρό ο Ρουβάς, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Όσο για το πού θα τελεστεί το μυστήριο, το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει την τοποθεσία, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει στα Βόρεια Προάστεια, ενώ η περίπτωση να γίνει στο Πόρτο Χέλι όπως γράφτηκε, διαψεύστηκε από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Επιπλέον πληροφορίες του newpost.gr λένε ότι είναι πολύ πιθανό οι κουμπάροι να είναι οι Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ενώ ακόμη εξετάζουν το ενδεχόμενο μήπως μπορέσουν και κάνουν τον γάμο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα και το ξενοδοεχείο του φίλου τους, Ηλία Κοκκοτού… Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει βαπτίσει την πρώτη τους κόρη, Αναστασία. 


σχετικα αρθρα