current views are: 11

23 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση10:53

Υπόθεση Παντελίδη: Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για Αρναούτη – Κυριάκου

Ο εισαγγελέας έταξε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Αρναούτη και της Κυριάκου

Δημοσίευση 10:53’

Ο εισαγγελέας έταξε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Αρναούτη και της Κυριάκου

Ο εισαγγελέας καλεί τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη, την μεν πρώτη προκειμένου να απολογηθεί για ενδεχόμενες ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία μάρτυρα, τη δε δεύτερη μόνο για ψευδορκία μάρτυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας, που χειρίζεται την υπόθεση Παντελίδη, διέταξε σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου, που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ.

Ο ογκώδης φάκελος που παρέδωσε στον εισαγγελέα η μητέρα του τραγουδιστή

Πριν λίγους μήνες, τις πρώτες ημέρες του 2017 η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, σύμφωνα με τότε δημοσιεύματα, παρέδωσε στον εισαγγελέα έναν ογκώδη φάκελο με τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων (γενετιστής, μηχανολόγος και ιατροδικαστές) που έχει διορίσει η οικογένεια  ζητώντας να χυθεί φως στο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Με το ίδια υπόμνημα, η Αθηνά Παντελίδου στράφηκε και ενάντια στις δυο κοπέλες που ήταν στο μοιραίο τζίπ, την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη, ζητώντας να ασκηθούν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια της στην πρώτη  και για ψευδορκία στη δεύτερη. «Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω όλη την αλήθεια. Θέλω να σέβονται τη μνήμη του γιου μου», είχε πει τότε η κυρία Παντελίδου μιλώντας στην Espresso.