current views are: 10

24 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση09:01

«Survivor»: Ο λόγος απομόνωσης του Ντάνου – Τα νεύρα και η αποχώρηση της Πασχάλη

Η… ζεν Σόφη Πασχάλη, κατά την αποχώρησή της, δεν αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο…

Δημοσίευση 09:01’

Η… ζεν Σόφη Πασχάλη, κατά την αποχώρησή της, δεν αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο…

Η… ζεν Σόφη Πασχάλη, κατά την αποχώρησή της, ούτε καν αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο…

Οι τηλεθεατές παραμιλάνε με την αλλαγή συμπεριφοράς των Διασήμων του «Survivor» (ΣΚΑΪ). Πάνω που «ορκίζονταν» ότι και να φτάσουν στο σημείο κάποιος να είναι προτεινόμενος, δε θα διασπαστούν, μόλις άρχισαν οι ήττες, όλα άλλαξαν! Μάλιστα, στο Συμβούλιο του Νησιού, αποκαλύφθηκε πως υπάρχει μια κλίκα επτά ατόμων εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και Γιώργος Αγγελόπουλος παρέμειναν στο παιχνίδι, αλλά – επιτέλους – αποκαλύφθηκε ο λόγος που, εδώ και 15 μέρες, «τρώγονται»!

Το… κρυφό δείπνο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ακούγεται ότι μοιράστηκε φαγητό με συγκεκριμένους παίκτες, πιθανότατα κάποιο ψάρι που ψάρεψε, όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης αν και έφαγε, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας, δε συμφώνησε με αυτό, με αποτέλεσμα να το «μαρτυρήσει», μετά, στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Εδώ «κολλάνε» οι χαρακτηρισμοί «διπρόσωπος» και «ψεύτης» προς τον Ντάνο, αλλά και φυσικά η απομόνωσή του. Στο Συμβούλιο επίσης, οι παίκτες παραδέχθηκαν πως υπάρχει μια κλίκα επτά ατόμων μέσα στην ομάδα των «Διάσημων», η οποία στέκεται απέναντι από τον Αγγελόπουλο.

Όσο για τη δικαιολογία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη; «Είναι αρχηγός γιατί προχωράει μπροστά στις βάρκες» είπε η αθλητικογράφος κατηγορώντας τον ότι προσπάθεια να φανεί αρχηγός και όταν ρωτήθηκε τι εννοεί, απάντησε πως στις βάρκες πάντα προχωράει μπροστά και δεν αφήνει άλλον να περάσει μπροστά.

Με το ζόρι «γεια»

Μόλις ακούστηκε το όνομα της Σόφης Πασχάλη για την αποχώρηση, η Ευριδίκη Βαλαβάνη και η Λάουρα Νάργες έβαλαν τα κλάματα, ενώ η γυμνάστρια ανέφερε πως νίκησε το ψέμα και η αδικία και ξεκίνησε να χαιρετά έναν-έναν τους παίκτες. Όταν ήρθε η σειρά του Γιώργου Αγγελόπουλου, του έδωσε το χέρι, αποφεύγοντας να τον αγκαλιάσει όπως όλους τους υπόλοιπους και αρκέστηκε να του πει «Εσένα θα προτιμούσα να σε χαιρετίσω έτσι».