current views are: 11

27 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση12:00

Θύμα κλοπής για δεύτερη φορά ο Τρύφων Σαμαράς!

Ύστερα από το σπίτι του, πριν από λίγες μέρες μπήκαν και στο κομμωτήριό του και τον έκλεψαν!

Δημοσίευση 12:00’

Ύστερα από το σπίτι του, πριν από λίγες μέρες μπήκαν και στο κομμωτήριό του και τον έκλεψαν!

Ύστερα από το σπίτι του, πριν από λίγες μέρες μπήκαν και στο κομμωτήριό του και τον έκλεψαν!

Ο Τρύφων Σαμαράς έπεσε θύμα κλοπής κι εξομολογείται στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό τι ακριβώς του συνέβη: «Είχα αγοράσει ένα πλυντήριο το είχα βάλει στο υπόγειο του κομμωτηρίου μου και χθες ανακάλυψα ότι κάποιος μου το έκλεψε! Έχουμε φτάσει μέχρι αυτό το σημείο. Μου άφησαν τις οδηγίες χρήσης και μου πήραν το πλυντήριο».

Ακούστε όλο το ηχητικό από την εκπομπή «stΑΡΤ music», που μπορεί κανείς να την ακούσει κάθε Σάββατο 19:00 – 21:00 στον ΑΡΤ 90,6 FM και διαδικτυακά στο www.artfm906.gr.

Παράλληλα, ο Τρύφων Σαμαράς μίλησε για όλους και για όλα. Διαβάστε μερικά από τα πιο ωραία σημεία της συνέντευξης:

«Ο Ηλίας Ψινάκης ως συνεργάτης είναι λίγο δύσκολος, είναι άνθρωπος που τα θέλει όλα δικά του. Είναι δύσκολος άνθρωπος, δεν κερδίζεται εύκολα. Όχι δεν θα ξανά συνεργαζόμουν με τον Ηλία Ψινάκη».

«Η κατάσταση για όλους μας τώρα είναι πολύ δύσκολη και έχουμε ρίξει τις τιμές στο ατελιέ μου. Δεν είναι το ίδιο… Με έχει επηρεάσει η κρίση, αλλά δεν δικαιούμαι να μιλάω όταν βλέπω ανθρώπους γύρω μου να παίρνουν μισθό 500€».

«Την Έλενη Τσολάκη για να την βάλω στο ημερολόγιο μου σημαίνει ότι την συμπαθώ πάρα πολύ, δεν έχω κάτι μαζί της. Απλώς πικράθηκα που δεν ήρθε. Ήταν μια στιγμή που μου βγήκε έτσι, είχαν έρθει όλα τα κορίτσια στο πάρτι και όλο αυτό… Νομίζω ότι ο ντόρος έγινε όταν ο Παπανώτας είπε όλα αυτά τα πράγματα γενικά. Όχι δεν έχουμε μιλήσει με την Τσολάκη μετά από αυτό. Γιατί να την στεναχωρήσω; Δεν την είπα στραβή, ούτε καμπούρα! Απλώς όπως τους τιμάω τους ανθρώπους εγώ, περίμενα να με τιμήσει και αυτή και να έρθει στο πάρτι. Όπως ήρθε και η Κατερίνα Καινούργιου που είχα άψογη συνεργασία».

«Τον Γερούν Ντάισελμπλουμ δεν τον ξέρω και δεν είχα ακούσει τη δήλωση του. Πραγματικά με προβληματίζει όλο αυτό γιατί έχουμε πάρει όντως κάποια λεφτά όλοι από την ΕΕ. Αλλά μάλλον εννοούσε, νόμιζε ότι τα χρήματα δεν πήγαν εκεί που έπρεπε να πάνε».

«Τον Αλέξη Τσίπρα θα τον ήθελα με πιο κοντό μαλλί. Όχι ξύρισμα, γουλί (γέλια). Δε μου αρέσει που δεν φοράει γραβάτα. Δεν τον λες άσχημο άντρα τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά μπορεί να βελτιωθεί!».

«Από μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός, πήγα γνώρισα τον Μιχάλη Κακογιάννη, πήγαινα στο θέατρο μίλαγα με τους ηθοποιούς. Από μικρός το έψαχνα…».

«Είχα μιλήσει με την κ. Μαραγκουδάκη για να συμμετάσχω στο «Survivor», απλώς μετά φοβηθήκανε πως δεν θα μπορέσω να τα καταφέρω γιατί το «Survivor» είναι ότι πρέπει να κάνεις και τα παιχνίδια… Δεν μπορούσα να πω στο κανάλι βάλτε με, με το ζόρι. Δε με ενδιαφέρει κιόλας τώρα. Πάμε παρακάτω… Είχαμε μια συζήτηση, δεν προχώρησε. Δεν το έκανα».

«Το παρακολουθώ κάποιες στιγμές το «Survivor». Είναι σίγουρα υπερεκτιμημένο. Δεν κερδίζεις κάτι, μόνο γέλιο. Είναι κάτι διαφορετικό και είχαμε καιρό να το δούμε».

«Αν μου έδειχναν τον τρόπο πώς θα προσφέρω στην πολιτική θα κατέβαινα στις εκλογές! Δεν είμαι διαβασμένος… Εδώ κατεβαίνουν άλλοι και άλλοι!».

«Την περίοδο που έχασα τη μητέρα μου ένιωσα τη σκληρή μοναξιά».

«Με έχουν πλησιάσει πολλές κυρίες της τηλεόρασης και με έχουν παρακαλέσει να τις βάλω στο ημερολόγιο μου!».

«Η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας αλλά και σαν ομορφιά!».

«Στον Σάκη Ρουβά μου άρεσε πάρα πολύ το ντύσιμο του στο «Τhe voice», αλλά δεν μπορούμε να τον πούμε παρουσιαστή, είναι ένας ωραίος άντρας!».

«Στην Τατιάνα Στεφανίδου μου αρέσει πολύ το ντύσιμο της!».

«Θα έλεγα να προσέξει λίγο το στυλ του στον Γιώργο Λιάγκα. Όχι ότι δεν είναι καλοντυμένος, απλά είχε κάποιες ατυχές εμφανίσεις στα ρούχα που φορούσε στο «Rising Star». Κάτι χρώματα κόκκινα κάτι τέτοια, νομίζω δεν ήταν του στυλ του. Του Γιώργου του πάνε πιο σκούρα χρώματα»

«Το μεγαλύτερο ρίσκο που έχω πάρει στην καριέρα μου ήταν ότι δεν έφυγα στο εξωτερικό ως κομμωτής, πήρα το ρίσκο να μείνω εδώ στην Ελλάδα!».

 

Ακούστε το ξεκαρδιστικό παιχνίδι και την άποψη του Τρύφωνα Σαμαρά για τις πλαστικές επεμβάσεις εδώ: 


σχετικα αρθρα