current views are: 32

28 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση11:00

Τι απέγινε με την ταφή του Τζορτζ Μάικλ;

Πότε έγινε τελικά η κηδεία και πότε θάφτηκε ο Τζορτζ Μάικλ;

Δημοσίευση 11:00’

Πότε έγινε τελικά η κηδεία και πότε θάφτηκε ο Τζορτζ Μάικλ;

Πότε έγινε τελικά η κηδεία και πότε θάφτηκε ο Τζορτζ Μάικλ;

Το post του συντρόφου στα social media έχει οδηγήσει τους θαυμαστές του να υποθέσουν πως ο διάσημος τραγουδιστής κηδεύτηκε τελικά κατά τη διάρκεια της νύχτας για να αποφευχθεί μια φρενίτιδα.

Ο Φάντι Φαουάζ έκανε πολλούς από τους αφοσιωμένους θαυμαστές του εκλιπόντος τραγουδιστή να κάνουν διάφορες εικασίες μετά από μία φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram και δείχνει μια νυχτερινή λήψη μιας εκκλησίας.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την κηδεία του τραγουδιστή καλύπτονταν από ένα πέπλο μυστηρίου, με ορισμένους από τους οπαδούς του να περιμένουν έξω από το νεκροταφείο Highgate στο Βόρειο Λονδίνο μήπως και δουν την ταφή.

Λίγο μετά την εμφάνιση της φωτογραφίας, οι οπαδοί του Φαουάζ άρχισαν να αναρωτιούνται για το νόημα της ανάρτησης αυτής.

Ένας χρήστης έγραψε: «Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν θάφτηκες ήδη κρυφά» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε «τελικά θάφτηκε ο Τζορτζ Μάικλ».

Ο Φάντι, σύντροφος του τραγουδιστή για πέντε χρόνια, ήταν αυτός που ανακάλυψε το άψυχο σώμα του Τζορτζ Μάικλ, μετά το θάνατό του στο σπίτι του ανήμερα των Χριστουγέννων.

Αργότερα, ο ίδιος έκανε εικασίες πως τον είχαν αφήσει εκτός των σχεδίων για την κηδεία του τραγουδιστή ενώ δεν ήταν σαφές αν θα παραβρισκόταν.

Η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ είχε γίνει γνωστό πως θα ήταν μια ιδιωτική υπόθεση, με πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γινόταν σε ένα παρεκκλήσι στο νεκροταφείο Highgate στο βόρειο Λονδίνο, χωρητικότητας μόλις 30 ατόμων.

Η κηδεία αναμενόταν να γίνει κοντά στην Ημέρα της Μητέρας, μετά από περίπου 3 μήνες από τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή, σε ηλικία 53 ετών, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία της ταφής, το νεκροταφείο λέγεται ότι φυλάσσεται επί 24ώρου ενόψει του επικείμενου γεγονότος.

Το εκκλησάκι βρίσκεται μόλις 220 μέτρα από τον τάφο της μητέρας του τραγουδιστή Λέσλι Άνγκολντ. Οι δυο τους είχαν πολύ στενή σχέση και ο Τζορτσζ Μάικλ είχε συγκλονιστεί από το θάνατο της μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Μάικλ θα «ξεκουραζόταν» δίπλα της, κυρίως από το γεγονός πως η επιτύμβια στήλη του τάφου της μητέρας του, που μέχρι πρότινος ήταν γεμάτη με χόρτα, φέρεται να κόπηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, για να φιλοξενήσουν τον τάφο του τραγουδιστή.

Δείτε το post του Φάντι Φαουάζ, ο οποίος δείχνει την εκκλησία στο σούρουπο…

Πηγή: Daily Mail