LIFESTYLE

Νάντια Μπουλέ: Δε θα έθιγα ανθρώπους και συναδέλφους

Δημοσίευση 15 Μαρτίου 2011, 17:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νάντια Μπουλέ: Δε θα έθιγα ανθρώπους και συναδέλφους
Facebook Twitter Whatsapp

Η Νάντια Μπουλέ ήταν καλεσμένη στον «Καφέ με την Ελένη» και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς αλλά και γι' αυτά που θα ακούσει τώρα με τη συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars». Αναφέρθηκε ακόμη σε μια συνέντευξη που έδωσε αλλά παρεξηγήθηκε ενώ εξήγησε γιατί η συμπεριφορά της στις σχέσεις έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων.

Η Νάντια Μπουλέ ήταν καλεσμένη στον «Καφέ με την Ελένη» και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς αλλά και γι' αυτά που θα ακούσει τώρα με τη συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars». Αναφέρθηκε ακόμη σε μια συνέντευξη που έδωσε αλλά παρεξηγήθηκε ενώ εξήγησε γιατί η συμπεριφορά της στις σχέσεις έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων.

Για τα αρνητικά σχόλια και τις κριτικές: «Προσπαθώ να συμβιβαστώ με την ιδέα πως οτιδήποτε κι αν κάνω, είτε αισθάνομαι οικεία είτε όχι, θα ακούσω διάφορα. Αποφάσισα να μπω σε αυτό όπως μπήκαμε όλοι, τελείως ερασιτεχνικά και για να περάσουμε καλά και να υποστηρίξουμε έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Στεναχωριέμαι με πράγματα που ακούω και δεν έχουν βάση και σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα, έτσι κι αλλιώς. Αν ακούω όλο το περιβάλλον, θα έπρεπε να ήμουν στο σπιτάκι μου, να πίνω τον καφέ μου και να μην κάνω τίποτα».

Ήταν εύκολη η απόφασή της για το «Dancing With the Stars»; «Ένα θα σου πω, είμαι Zυγός. Παιδεύομαι πολύ γενικώς. Με το “Dancing”, επειδή είχα το “Half Note” και τις πρόβες, μπήκα τελείως τελευταία στιγμή, απ’ το παράθυρο. Είχα πει ότι δεν μπορώ γιατί ήταν να ξεκινήσουμε Κυριακή και είχα εμφανίσεις. Μετά μίλησα και με τον κύριο Γιάννη (Λάτσιο) που μου λέει “όχι δεν υπάρχει πρόβλημα θα μπεις”. Απάντησα όταν έπαιζε το τρέιλερ πριν μάθω ότι είναι κομμένο και ραμμένο».

Μία πρόσφατη συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ θεωρήθηκε από πολλούς δημοσιογράφους προκλητική, καθώς κατηγορήθηκε πως χαρακτήρισε αναξιοπρεπή τα μεσημεριανά και τις παρουσιάστριες των εκπομπών αυτών. Η ίδια απάντησε στην Ελένη Μενεγάκη:

«Ρωτήθηκα τι δεν θα έκανα στην τηλεόραση και είπα ότι δεν θα έκανα κάτι που δεν μου ταιριάζει και κάτι που θα έθιγε εμένα ή την αξιοπρέπεια άλλων. Μετά, συνεχίζοντας την κουβέντα, ρωτήθηκα αν θα παρουσίαζα μεσημεριανό και η απάντησή μου ήταν αρνητική, γιατί πολύ απλά αισθάνομαι ότι σαν άνθρωπος δεν έχω τις ικανότητες που χρειάζεται να έχει ένας παρουσιαστής μιας τέτοιας εκπομπής — οι ικανότητες αυτές είναι συγκεκριμένες όπως να κρατάς εξαιρετικά καλές ισορροπίες στα πρόσωπα τις καταστάσεις και τις εκπομπές. Αισθάνομαι ότι δεν την έχω αυτή την ικανότητα. Αλλά στις γραπτές συνεντεύξεις κόβονται και ράβονται πράγματα για να υπηρετηθεί το “χωροταξικό” μιας εφημερίδας. Σε καμία περίπτωση δεν θα έθιγα ανθρώπους και συναδέλφους, γιατί είναι κάτι που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα και δεν κινούμαι έτσι ως άνθρωπος ούτε έχω προσβάλλει κανέναν. Ποτέ δεν συνέδεσα το κομμάτι της αξιοπρέπειας με την οποιαδήποτε εκπομπή. Δεν θα μπορούσα να μιλάω για αναξιοπρεπείς ανθρώπους και αναξιοπρεπείς εκπομπές τη στιγμή που έχω υπάρξει φιλοξενούμενη σε τέτοιες εκπομπές. Θα ήταν σαν να λέω εμένα αναξιοπρεπή και αυτό έρχεται σε κόντρα, δεν μπορεί να ισχύει και το ένα και το άλλο».

Στην ίδια συνέντευξη είχε πει ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Ρέμο και τον Μαζωνάκη. Εξήγησε, όμως, ότι δεν εννοούσε αυτό όπως γράφτηκε. «Το ρεπερτόριο που εγώ αγαπώ είναι ένα ρεπερτόριο που ως συνήθως στα μαγαζιά που εμφανίζεται ο Μαζωνάκης, που είναι εξαιρετικός, δεν ακούγεται. Δεν ήθελα να περάσει προς τα έξω κάτι τέτοιο, και απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα όπως ο Αντώνης που τον γνωρίζω προσωπικά και έχουμε κάνει εξαιρετική παρέα».Για τις σχέσεις: «Παλιά ήμουν πιο αυστηρή. Όταν αισθανόμουν ότι ο άλλος με έθιγε ή δεν μου συμπεριφερόταν καλά, γινόμουνα πολύ αυστηρή. Όταν σου έρθει ένας μεγάλος έρωτας, που και εγώ τον έχω ζήσει, όταν θες πραγματικά να είσαι αυστηρή και το προσπαθείς δεν είναι πάντα εύκολο. Λες φεύγω αλλά ξαναγυρνάς».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr