
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έκανε γνωστό πως μεγαλώνει και ντύνει τον υιοθετημένο γιο της Τζάκσον, σαν κορίτσι.
Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε ανοιχτά για την ταυτότητα του παιδιού της, προκαλώντας αίσθηση. Συγκεκριμένα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έκανε γνωστό πως μεγαλώνει και ντύνει τον υιοθετημένο γιο της Τζάκσον,σαν κορίτσι.
Οι εμφανίσεις της γνωστής ηθοποιού με τον γιο της να φοράει φορέματα αλλά και άλλα κοριτσίστικα ρούχα έχουν σχολιαστεί αρκετές φορές, όμως η ίδια αποφάσισε να πάρει θέση.
Συγκεκριμένα παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail και εξηγεί για πρώτη φορά τους λόγους που ο Τζάκσον ντύνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Την εποχή που η Θερόν υιοθέτησε τον μικρό Τζάκσον, όταν εκείνος ήταν μωρό, τον παρουσίασε στον κόσμο σαν αγόρι.
Λίγο αργότερα όμως οι δημόσιες εμφανίσεις δημιούργησαν απορίες.
Αναλυτικά, η Θερόν σημείωσε:
«Ναι, κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: “Δεν είμαι αγόρι”. Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, σαν κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να ανθίζουν στη ζωη. Γεννήθηκαν αυτές που είναι, και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς να εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Η δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν να γίνουν. Θα κάνω κάθε τι που περνάει από το χέρι μου ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Έβρος: Σε ελληνικό έδαφος οι 39 πρόσφυγες - Περισυνελλέγησαν από τις Αρχές - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Ακραίες προκλήσεις από Μπαχτσελί: Βάζει στο στόχαστρο τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για μια φανέλα!
- Ζάκυνθος: Συνελήφθη φαρσέρ στο αεροδρόμιο - Το... τρολ από τη Βρετανία ανακοίνωνε καθυστερήσεις πτήσεων (Βίντεο)
- Οι κοριοί μπορούν να… ροκανίσουν τον Μητσοτάκη;
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr