LIFESTYLE

myblu™: Δείτε πως θα πετύχετε τους στόχους σας για το 2020!

Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου 2020, 10:00 / Ανανεώθηκε 23 Ιανουαρίου 2020, 18:27
myblu™: Δείτε πως θα πετύχετε τους στόχους σας για το 2020!
Photo: Photo by NeONBRAND on Unsplash
Facebook Twitter Whatsapp

Μερικά έξυπνα τρικ για να μην μείνουν οι αποφάσεις σας για τη νέα χρονιά… μετεξεταστέες

Αν ανήκετε στην αξιοθαύμαστη εκείνη κατηγορία των ανθρώπων που κάθε χρόνο, παραμονές Πρωτοχρονιάς, παίρνουν τις αποφάσεις τους και τις τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια, χωρίς γκρίνιες, αναβολές και παρεκκλίσεις, τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για εσάς. Δεχτείτε τα ταπεινά μας συγχαρητήρια και αποχωρήσετε από αυτή τη σελίδα χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Δεν θα μας λείψετε άλλωστε. Ζήτημα είναι αν είστε δύο ή τρεις.

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, η επομένη της Πρωτοχρονιάς είναι ημέρα αυτογνωσίας. Τα κιλά που δεν χάσαμε, το γυμναστήριο που ακόμα μας περιμένει, εκείνο το μεταπτυχιακό που δεν αρχίσαμε…
Παρηγορηθείτε. Ακόμα και η πολυμήχανη Μέγκαν, fashion icon, ακτιβίστρια και μέλος της βασιλικής οικογένειας, ομολόγησε πριν από κάποιους μήνες, στο blog της, The Tig, ότι κάθε χρόνο τέτοιες μέρες υπόσχεται στον εαυτό της πως, πρώτον, θα πάψει να τρώει τα νύχια της και, δεύτερον, θα πάψει να βρίζει. Αποτέλεσμα; Τζίφος. Τουλάχιστον, έως τη στιγμή που γνώρισε το πρίγκιπα Χάρι και το blog μπήκε στον πάγο.

Όμως, υπάρχουν τρόποι αυτή τη χρονιά το σκορ να μας δικαιώσει. Οι συμβουλές που σας παραθέτουμε έχουν την υπογραφή διακεκριμένων ψυχολόγων και life coach και δεν απογοητεύουν.

1. Ας είμαστε ρεαλιστές
Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, κάνετε στον εαυτό σας την ερώτηση: Πόσο πιθανό είναι να το κάνω αυτό; Να χάσω 10 κιλά, να τρέξω τον original Μαραθώνιο, να περάσω με άριστα τις διαφορικές εξισώσεις;

Αν δεν είναι πιθανόν, τότε οι στόχοι που θέσατε είναι απλά αντιπαραγωγικοί. Στην πρώτη στραβοτιμονιά, θα εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια και η αποφασιστικότητά σας θα γίνει καπνός.

Θα ήταν προτιμότερο να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας στο μέτρο της πραγματικότητας. Και τα 5 κιλά ακόμα είναι μια καλή αρχή. Και δύο επισκέψεις στο γυμναστήριο την εβδομάδα, κάνουν διαφορά. Όσο για τις διαφορικές εξισώσεις; Βλέποντας και κάνοντας…

2. Δεν είναι όλες οι απολαύσεις ένοχες
Ε λοιπόν, ναι. Δεν είναι όλα τα πράγματα άσπρο ή μαύρο. Δεν είναι ανάγκη να περάσετε από τη δίαιτα του πιτόγυρου και της τηγανιτής πατάτας στον αστερισμό των νερόβραστων λαχανικών. Ούτε από την πλήρη αφασία μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, σε ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να θέσει εκτός μάχης ακόμα και πρωταθλητή. Υπάρχει και η οδός του μέτρου. Ειδικά όταν έχεις την επιλογή!

Κορυφαίο παράδειγμα, το κάπνισμα. Εν έτη 2020 έχεις εναλλακτικές που σε βοηθούν να κάνεις το επόμενο καλύτερο βήμα σου. Το προϊόν Νέας Γενιάς, το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu είναι μία πρωτοποριακή συσκευή κλειστού συστήματος που δουλεύει με προγεμισμένες, με υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου, κάψουλες τις οποίες βρίσκεις όπου έβρισκες μέχρι τώρα και τα τσιγάρα σου.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις από μηχανολογία για να το χρησιμοποιήσεις αφού δεν έχει κουμπιά και ειδικές ρυθμίσεις, αλλά ούτε και να κουβαλάς μαζί σου εξοπλισμό λες και πας για ορειβασία, ενώ η ασφάλεια και η ποιότητα που σου εξασφαλίζει είναι ασυναγώνιστες. Τo myblu είναι διαθέσιμο σε 6 γεύσεις συνδυαστικά και με το επίπεδο της νικοτίνης που θα επιλέξεις: φράουλα, βανίλια, Blue Ice, tobacco και τη νέα πρωτοποριακή γεύση του, το Blue Ice με 0% νικοτίνη! Η πρώτη κάψουλα χωρίς Νικοτίνη στην Ελλάδα! Με τον τρόπο αυτόν δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο Νέο Blue Ice 0%!

3.  Αναζητώντας συμμάχους
Εκτός από την εξωτερική πολιτική, οι συμμαχίες είναι απαραίτητες και σε κάθε αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε στον τρόπο ζωής μας. Κι αυτό διότι απαιτείται υπεράνθρωπη προσπάθεια για να σηκωθεί κανείς από τον καναπέ του αν οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν τον κρατάνε εκεί, εκτεθειμένο σε κάθε είδους πειρασμούς.

Βρείτε τουλάχιστον έναν ακόμα άνθρωπο που θα σας συντροφεύσει στις νέες σας ασχολίες. Έναν συνάδελφο ή έναν φίλο που θα γυμναστεί μαζί σας ή θα μοιραστεί τα νέα ενδιαφέροντά σας. Και απαιτείστε από τους υπόλοιπους να σεβαστούν τις επιλογές σας.

4. Δεκτές μικρές παρεκτροπές
Είναι γεγονός. Ένα κομμάτι πίτσα -ακόμα και μισή πίτσα- δεν θα φέρει την καταστροφή. Το ίδιο και ένα τριήμερο στον καναπέ παρέα με την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix. 

Βάλτε τα παραστρατήματα στο πρόγραμμά σας. Είναι ανθρώπινα, είναι θεμιτά και δεν πρέπει να μας αποθαρρύνουν. Οι αποφάσεις που πήρατε είναι «μακράς πνοής» και η επιτυχία θα κριθεί στο τέλος της διαδρομής.

Καλή επιτυχία και ευτυχισμένο το 2020!