current views are: 12

13 Απριλίου 2017
Δημοσίευση14:00

Η πικρία του Γ. Κωνσταντίνου: «Δε µε θέλουν πια. Μήπως δεν είμαι καλός ηθοποιός;»

Πικραμένος από την απομόνωσή του από την τηλεόραση είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου…

Δημοσίευση 14:00’

Πικραμένος από την απομόνωσή του από την τηλεόραση είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου…

Πικραμένος από την απομόνωσή του από την τηλεόραση είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου…

Με αφορμή την προβολή της έγχρωμης βερσιόν της κλασικής ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει πλέον τηλεόραση.

«Δε µε θέλουν πια. Ξέρεις εσύ γιατί; Μήπως έχω… κακό βιογραφικό; Μήπως δεν είμαι καλός ηθοποιός; Μήπως φταίει ότι μεγάλωσα; Το έχουν κάνει γκέτο µε σύνθημα “έξω οι παλιοί” κι άμα “φύγουμε”, κλαίνε γοερά και λένε πόσο σπουδαίοι ήμασταν. Μα είμαστε εδώ ακόμα. Κι αφού είμαστε σπουδαίοι, γιατί δεν µας παίζετε; Μήπως γινόμαστε σπουδαίοι μετά θάνατον;».

Τον πληγώνει και τον θυμώνει η συμπεριφορά των καναλιών κι ας υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως όταν έκανε τη σειρά «Μη µε σκας» µε τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Εκεί µε στήριξαν µε αγάπη οι δυο τους, αλλά δεν πέρασε στο κοινό η δουλειά. Γενικότερα, πάντως, µε έχουν σε δυσμένεια – και όχι µόνο εμένα, αλλά τους περισσότερους παλιούς ηθοποιούς. Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν, τι να πω;».

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια τον βλέπουμε ακόμα και ως καλεσμένο σε τηλεοπτικές εκπομπές. Τι λέει γι’ αυτό;

«Θέλουν να βγω να μιλήσω για το πόσες συντρόφους είχα, ποιος ήταν ο μεγάλος µου έρωτας κ.λπ. Θα ξεπουλήσω τα προσωπικά µου, ενώ δεν το έκανα ποτέ; Πρόσφατα, μάλιστα, σταμάτησα στον αέρα µια συνέντευξη… Γι’ αυτό δεν µε φωνάζουν».

Δηλαδή, δεν θα έχει αναφορές στις γυναίκες της ζωής του ούτε στο βιβλίο του, το οποίο ολοκληρώνει, όπως µου εκμυστηρεύεται, αυτόν τον καιρό;

«Όχι βέβαια… Γράφω για όσα έζησα από τον τορπιλισμό της “Έλλης” που ήμουν παιδάκι και την Κατοχή, τον εμφύλιο, μέχρι τον Κουν, το θέατρο, το σινεμά, την Αλίκη, όσα έμαθα στο μακρύ µου ταξίδι… Το θεωρώ πολύ φτηνό να αναφερθώ στις γυναίκες της ζωής µου – ό,τι ζήσαμε φορούσε μονάχα εμάς. Δεν είναι όλα για ξεπούλημα στη ζωή. Οι άλλοι ας το κάνουν. Εγώ δεν το έκανα ποτέ».

 

Πηγή: Real


σχετικα αρθρα