current views are: 12

20 Απριλίου 2017
Δημοσίευση13:00

Αποκλειστικό: Πότε θα πάει ο Ρουβάς στο Survivor

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Σάκη Ρουβά…

Δημοσίευση 13:00’

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Σάκη Ρουβά…

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και με τον ΣΚΑΪ, γι’ αυτό και προτάθηκε στον Έλληνα σταρ να κάνει γκεστ εμφάνιση στο Survivor.

Ενώ λοιπόν ακουγόταν ότι ο Sakis επρόκειτο να βρεθεί σε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, τελικά η συμμετοχή του αναβλήθηκε για προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη και δε θα δώσει το “παρών” στο πάρτι της ένωσης των Διασήμων με τους Μαχητές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost.gr, ο Σάκης θα ετοιμάσει βαλίτσες μαζί με την Κάτια Ζυγούλη σε 10 – 15 μέρες! Και μπορεί η σύντροφος του τραγουδιστή να ταξιδέψει μαζί του, δε θα φανεί όμως πουθενά στο παιχνίδι και μπροστά από τις κάμερες. Το αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ αποφάσισε να δεχθεί αυτή την πρόσκληση – πρόκληση λίγο πριν από την έναρξη των live του X – Factor και φυσικά πριν από τις ετοιμασίες για τη βάπτιση του μικρού τους γιου, αλλά και του γάμου τους, που, όπως αποκάλυψε πρώτο το newpost.gr, θα γίνει στο Πόρτο Χέλι στις 3 Ιουλίου.

Ο παρουσιαστής του “X – Factor 2” από τη μία θέλει να βρίσκεται στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του γιου του, που είναι αύριο, 21 Απριλίου, από την άλλη, για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του talent show με τις οντισιόν, που είναι σε μια βδομάδα (την Πέμπτη 27 Απριλίου).