current views are: 10

20 Απριλίου 2017
Δημοσίευση14:04

Τα… καρφιά του Πάνου για τον Ντάνο στο Survivor!

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο Πάνος Αργιανίδης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που πλέον είναι στην ομάδα των Διασήμων…

Δημοσίευση 14:04’

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο Πάνος Αργιανίδης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που πλέον είναι στην ομάδα των Διασήμων…

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο Πάνος Αργιανίδης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που πλέον είναι στην ομάδα των Διασήμων, αφού οι Μαχητές τον είχαν ψηφίσει να φύγει από τη δική τους ομάδα, ήταν ένας δύσκολος άνθρωπος.

Η Ελεονώρα Μελέτη, στη ζωντανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Survivor – Πανόραμα», του ζήτησε να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα του και ο μάνατζερ ράγκμπι ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι δεν μπορούσαν να τον προσεγγίσουν εύκολα.

Με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια τον ρώτησε πώς μπόρεσαν να βγάλουν αυτό το συμπέρασμα μέσα σε μια μέρα και ο Πάνος απάντησε ότι δε γνωρίζονταν μόνο μια μέρα. Ο χρόνος γνωριμίας τους ήταν περίπου ενάμισης μήνας, καθώς βρέθηκαν μαζί στο ξενοδοχείο μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, ήταν μαζί στις ιατρικές εξετάσεις και στα κάστινγκ.

Συνέχισε λοιπόν να λέει ο μάνατζερ ράγκμπι ότι ναι μεν δεν είναι κακό παιδί, δεν τους άφηνε όμως να επικοινωνήσουν μαζί του και ήταν απόμακρος. Κι επειδή ψήφισαν ανάλογα με το ποιον ταίριαζαν, γι’ αυτό τον έστειλαν στην άλλη ομάδα.

Βέβαια, έριξε και τις μπηχτές του λέγοντας ότι η συμπεριφορά του καθενός μέσα στο 24ωρο, δεν είναι έτσι όπως τη βλέπουν οι τηλεθεατές την ώρα των αγωνισμάτων, ενώ πρόσθεσε ο Πάνος ότι δεν ξέρει κανείς πώς βγαίνουν τα βίντεο προς τα έξω…


σχετικα αρθρα