current views are: 19

24 Απριλίου 2017
Δημοσίευση12:00

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Στάθη Ψάλτη

Ότι ήταν λίγο μεγαλύτερος από 66 ετών αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον για Στάθη Ψάλτη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό

Δημοσίευση 12:00’

Ότι ήταν λίγο μεγαλύτερος από 66 ετών αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον για Στάθη Ψάλτη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό

Ότι ήταν λίγο μεγαλύτερος από 66 ετών αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον για Στάθη Ψάλτη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό (Διαδικτυακά στο www.artfm906.gr): «Ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν 66 ετών, ήταν λίγο μεγαλύτερος» είπε και συμπλήρωσε για την υγεία του:  «Ο Στάθης δεν πρόσεχε την υγεία του, κάπνιζε, έπρεπε να προσέξει πιο πολύ την υγεία του».

Ο αγαπημένος ηθοποιός βοηθούσε πολύ κόσμο κι αυτό λίγοι το γνώριζαν είπε ο συνάδελφός του: «Πέρασαν πραγματικά πολλά χρήματα από τα χέρια του και δεν του έμειναν όχι γιατί τα σπατάλησε, αλλά πραγματικά επειδή βοηθούσε πολύ κόσμο. Ήταν πραγματικά ένας καλός φιλάνθρωπος, το έκανε χωρίς να φαίνεται».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωριζόταν πολλά χρόνια με τον Στάθη Ψάλτη και αν τον είχε δίπλα του, θα του εξομολογούνταν: «Αν τον είχα δίπλα μου τον Στάθη Ψάλτη αυτή τη στιγμή θα του έλεγα καταρχήν ένα μεγάλο Σ’ αγαπώ γιατί τον αγαπούσα πολύ τον Στάθη και θα του εξέφραζα ένα παράπονο… Ότι το μεγάλο του ταλέντο δεν το κατανάλωσε έτσι όπως ήθελε ο ίδιος, αλλά και όπως θα έπρεπε για το ελληνικό θέατρο. Στέρησε πολλά από το ελληνικό θέατρο μη παίζοντας σπουδαία πράγματα».

Όσο για το μεγάλο παράπονο του Στάθη, ο Σπύρος είπε: «Προσπάθησε να κάνει μια στροφή στην καριέρα του και το φιλοθεάμον κοινό που είναι πάρα πολύ σκληρό και κανιβαλιστικό και του γύρισε την πλάτη. Δηλαδή πήγε να κάνει το ημερολόγιο ενός τρελού, το κατέβασε μέσα σε 20 ημέρες γιατί το κοινό ήθελε να τον δει σε ρόλο από ταινίες της δεκαετίες του ’80», ενώ συμπλήρωσε: «Ο Στάθης Ψάλτης είχε κατηγορηθεί ότι έπαιζε ένα στυλ παραστάσεων που είχε μέσα πολύ χυδαιολογία για αυτό δεν έπαιζε και στα πολύ κεντρικά θέατρα. Πήγαινε συνέχεια στην επαρχία για περιοδείες και αυτό τον πείραζε».

 «Ο Στάθης θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων ως κωμικός και σπουδαίος δραματικός ηθοποιός όταν ήθελε» και τόνισε: «Ήταν πολύ σπουδαίος ηθοποιός απλά καταναλώθηκε σε πιο δεύτερα πράγματα» και δεν παρέλειψε να σημειώσει: «Τον κατηγόρησαν ότι έκανε αυτή την ευκολία, αλλά αυτή την ευκολία την είχε μόνο αυτός, δεν μπορούσε να την κάνει κάποιος άλλος. Δεν μπορούσε να εξασκήσει τέτοια μαγεία πάνω στο κοινό και να το κάνει να ουρλιάζει από τα γέλια».