current views are: 14

27 Απριλίου 2017
Δημοσίευση06:51

Οι πρώην μάνατζερ του Τζόνι Ντεπ τον αποκαλούν ψεύτη

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και των πρώην μάνατζερ του.

Δημοσίευση 06:51’

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και των πρώην μάνατζερ του.

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και των πρώην μάνατζερ του, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο 53χρονος ηθοποιός «είναι ένας ψεύτης κατ’ εξακολούθηση, που αρνείται τις ευθύνες του και έχει εξωφρενική συμπεριφορά» και πως «πρέπει να κατηγορεί τον εαυτό του για τα οικονομικά του προβλήματα».

Η δήλωση αυτή του εκπροσώπου της ομάδας μάνατζερ του ηθοποιού, Ντέιβιντ Σέιν είναι η τελευταία που έγινε στη δημόσια διαμάχη του Ντεπ και των πρώην μάνατζερ του.

Η διαμάχη του Ντεπ με τους μάνατζερ και τους δικηγόρους του ξεκίνησε τον Ιανουάριο, διεκδικώντας περισσότερα από 25 εκατ. δολάρια, καταλογίζοντάς τους αμέλεια και απάτη. Η ομάδα των μάνατζερ αντιτάχθηκε στις κατηγορίες αυτές, λέγοντας ότι ο Ντεπ ξόδεψε τα χρήματά του σε πολυτελή σπίτια, ιδιωτικά λίαρ τζετ, σε έργα τέχνης και διάφορα αντικείμενα παρά τις προειδοποιήσεις τους για την πορεία των οικονομικών του.

Ο Σέιν είπε ακόμα ότι Ντεπ «συμμετείχε σε κάθε σημαντική επιχειρηματική απόφαση κατά τη διάρκεια των 17 χρόνων που τον αντιπροσώπευε η εταιρεία The Management Group».


σχετικα αρθρα