current views are: 11

28 Απριλίου 2017
Δημοσίευση05:37

Ελεονώρα Μελέτη: Η ακύρωση τίτλου εξωφύλλου και η απάντηση του περιοδικού

«Φωτιές» άναψε η συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Δημοσίευση 05:37’

«Φωτιές» άναψε η συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Φωτιές» άναψε η συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, με την παρουσιάστρια να υποστηρίζει δημόσια πως δεν της ανήκει η φράση που μπήκε ως τίτλος και το έντυπο να της απαντά.

Στο περιοδικό Hello που βγήκε αυτή την Τετάρτη υπήρχε ως τίτλος η φράση «το Survivor είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη»,  που ενόχλησε την παρουσιάστρια καθώς, όπως υποστηρίζει με ανάρτησή της στα social media, δεν την είπε ποτέ. «Λυπάμαι που αρνούμαι δημόσια τον τίτλο και κάνω αυτή την τοποθέτηση, αλλά θεωρώ άδικο για πολλούς να χρεώνομαι λόγια ανείπωτα από το στόμα μου, που αλλάζουν τόσο την αλήθεια, όσο και την εικόνα μου. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», συμπληρώνει.

Μέσω των social media απάντησε και το περιοδικό, το οποίο επισημαίνει πως ο τίτλος βασίζεται σε λεγόμενα της παρουσιάστριας τα οποία και παραθέτει και καταλήγει:  «όπως και να έχει, εμείς ως περιοδικό δεν έχουμε κανένα συμφέρον από το ποιος θα παρουσιάσει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ούτε χρίζουμε παρουσιαστές. Και καμία πρόθεση δεν είχαμε να αναστατώσουμε ανθρώπους. Ευχαριστούμε την Ελεονώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκπομπές της, σε όποια ζώνη και αν προβάλλονται».

Μετά την ανάρτηση του Hello, η Ελεονώρα επανήλθε και, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον ορισμό της λέξης εισαγωγικά, ευχαριστεί το περιοδικό για την αποκατάσταση και εύχεται να συνεργαστούν στο μέλλον με ορθόδρομο Ερμή.

Δείτε τις αναρτήσεις

 

Ηταν μια υπεροχη φωτογραφιση κ ευχαριστω πολυ το περιοδικο hello. Ξερω πως δεν ειχε καμια προθεση να δημιουργησει προβλημα κ να προκαλεσει συζητησεις ωστοσο οφειλω να τοποθετηθω για τον τιτλο ο οποιος φερεται να ειναι δικη μου δηλωση. Ο τιτλος λοιπον ΔΕΝ ειναι δικη μου δηλωςη.Οποιος διαβασει τη συνεντευξη θα δει ξεκαθαρα πως εγω δεν εχω πει ποτε “το survivor ειναι μονο η αρχη τον σεπτεμβριο επιστρεφω στην πρωινη ζωνη”. Οταν ενημερωθηκα για τον τιτλο ηταν ηδη αργα για να αντιδρασω ωστοσο φροντισα να ενημερωσω η ιδια συναδελφους που ενδεχομενως προβληματιζονταν απο τον τιτλο κ να τους διαβεβαιωσω πως δεν προκειται για δικα μου λογια. Ενοχληθηκα αρκετα για το οτι αυτα τα λογια με τη βοηθεια των “εισαγωγικων” εγιναν απο εκτιμηση των συναδελφων , λογια δικα μου κ εξεφρασα τη δυσαρεσκεια μου κ στους ιδιους. Η λογικη ηταν οπως μου μεταφερθηκε πως αυτο συνεβη για να γινει “πιο δυνατος ο τιτλος”. Θεωρω πως δινω καλες συνεντευξεις που παντα εχουν ζουμι. Η προκειμενη συνεντεξη εγινε με μεγαλη χαρα κ αψογη συνεργασια με τους δημοσιογραφους του περιοδικου, που δεχτηκαν να προβουν ακομα κ σε διορθωσεις μεσα στο κειμενο. Το ιδιο θελω να πιστευω πως θα γινοταν, αν ειχα ενημερωθει εγκαιρως κ για τον τιτλο. Το να οικειοποιουμαι ομως δηλωσεις που ποτε δεν εκανα, δεν μπορω να το δεκτω. Αντιθετως τα περιοδικα μπορουν καλλιστα να μη με καλουν για εξωφυλλα αν βρισκουν αυτα που λεω ανεπαρκη για πωλησεις. Λυπαμαι που αρνουμαι δημοσια τον τιτλο κ κανω αυτη την τοποθετηση αλλα θεωρω αδικο για πολλους να χρεωνομαι λογια ανειπωτα απο το στομα μου, που αλλαζουν τοσο την αληθεια οσο κ την εικονα μου. Σας ευχαριστω για την κατανοηση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις

 

 

Δημιουργήθηκε ένας ντόρος για τον τίτλο μας στο συγκεκριμένο εξώφυλλο με τη συμπαθέστατη Ελεονώρα Μελέτη. Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ότι δεν ευθύνεται για τον τίτλο του εξωφύλλου. Η απάντησή μας. Μετά από συνεννόηση με το γραφείο του ΣΚΑΪ αποφασίσαμε από κοινού αυτό το εξώφυλλο. Η Ελεονώρα ζήτησε να φωτογραφηθεί με τα μαγιό που σχεδιάζει και το αποδεχτήκαμε. Εννέα σελίδες, λοιπόν, με τη συλλογή της. Η συνέντευξη έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου τηλεφωνικά. Το απόγευμα του Σαββάτου η Ελεονώρα επικοινώνησε με τον Άρη Καβατζίκη δίνοντας την άδειά της να μπει η πληροφορία για την infotainment ζώνη που θα πάρει την επόμενη σαιζόν, που παρόλο που το είχε αναφέρει αρχικά, ζήτησε να μην δημοσιευτεί. Σάββατο βράδυ, η Ελεονώρα είχε το κείμενο στο μέιλ της. Δευτέρα μεσημέρι μίλησε τηλεφωνικά με τον Άρη Καβατζίκη και έκανε τις αλλαγές της. Η “σκανδαλώδης” παράγραφος είναι η εξής: “Η τελευταία μας συζήτηση με τον Alpha αφορούσε τη ζώνη 10:00-13:00, για μια infotainment εκπομπή και ήταν πρόταση άκρως ενδιαφέρουσα και δελεαστική. Αλλά, επειδή ο ΣΚΑΪ, με τον οποίο ήδη βρισκόμουν σε συζητήσεις, μου εξασφάλισε πέρα από το Survivor Πανόραμα και την αντίστοιχη infotainment ζώνη το Σεπτέμβριο του 2017, έκλεισα εκεί. Εξάλλου με τον ΣΚΑΪ μιλούσα από πολύ νωρίτερα”. Παρακάτω, η Ελεονώρα αναφέρει: “Και όπως είπαμε, από το Σεπτέμβριο θα επιστρέψω με πιο δημοσιογραφικό concept”. Εάν, λοιπόν, το “αντίστοιχη infotainment ζώνη”, δεν σημαίνει 10:00 – 13:00, εμείς απολογούμαστε. Ίσως να μην γνωρίζουμε σωστά ελληνικά, αλλά όταν στην ίδια παράγραφο αναφέρεται συγκεκριμένη ώρα και μετά “αντίστοιχη ζώνη”, αντιλαμβανόμαστε το προφανές. Πάντως, το κείμενο είχε εγκριθεί και από την ίδια. Και εμείς λειτουργήσαμε με την κοινή λογική. Ο τίτλος μας “Το Survivor είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη”, είναι βασισμένος στις παραπάνω δηλώσεις. Όπως και να έχει, εμείς ως περιοδικό δεν έχουμε κανένα συμφέρον από το ποιος θα παρουσιάσει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ούτε χρίζουμε παρουσιαστές. Και καμία πρόθεση δεν είχαμε να αναστατώσουμε ανθρώπους.Ευχαριστούμε την Ελεονώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκπομπές της, σε όποια ζώνη και αν προβάλλονται!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις

 

 

Ευχαριστω θερμα το περιοδικο “hello” που αναγνωρισε δημοσια πως ο τιτλος “το survivor ειναι μονο η αρχη! Το Σεπτεμβριο επιστρεφω στην πρωινη ζωνη” δεν ηταν δικα μου λογια αλλα ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ οπως χαρακτηριστικα αναφερθηκε, σε συμφραζομενα. Ειναι προς τιμην τους κ το εκτιμω. Οπως εκτιμω κ την καλη θεληση του δημοσιογραφου να αναγνωρισει τοσο σε μενα οσο κ στους αρμοδιους που του υπεδειξα, πριν καν δημοσιευθει το περιοδικο, πως παρερμηνευσε τον ορο “αντιστοιχη infontainment ζωνη” προσδιοριζοντας την χρονικα ( 10-13) κ οχι ως προς το περιεχομενο (infotainment) . Ισως να ηταν καταλληλοτερο να ειχε αμφοτερα χρησιμοποιηθει ο ορος “εκπομπη” κ οχι “ζωνη” που κ παλι δεν θα “νομιμοποιουσε” τη χρηση εισαγωγικων σε συμφραζομενα. Ευχαριστω πολυ για την αποκατασταση ευελπιστωντας σε μελλοντικες συνεργασιες, που θα λαμβανουν χωρα με ορθοδρομο ερμη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις