current views are: 10

28 Απριλίου 2017
Δημοσίευση13:50

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Δημήτρη του Survivor – Γιατί έδιωξαν τον Αγγελόπουλο οι Μαχητές!

Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε για την απόφαση των μαχητών να διώξουν τον Ντάνο από την ομάδα τους

Δημοσίευση 13:50’

Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε για την απόφαση των μαχητών να διώξουν τον Ντάνο από την ομάδα τους

Σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Panorama, βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Πασχούλας ή αλλιως ο Δημήτρης ο «Άνεργος». Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς τις πρώτες 10 μέρες, από την ομάδα των «Μαχητών». Ένας παίκτης που έζησε όλο το παρασκήνιο και τις πρώτες εντυπώσεις που άφησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους Μαχητές.

Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε για την απόφαση των μαχητών να διώξουν τον Ντάνο από την ομάδα τους. Σύμφωνα με τον Δήμητρη Πάσχουλα, οι μαχητές δεν ήταν εξ αρχής ομάδα. Δεν υπήρχε θέμα με τον χαρακτήρα του καθώς δεν τον γνώριζε σχεδόν κανένας.

Η απόφαση πάρθηκε από μια «κλίκα», οι οποίοι είχαν σκόπο να διώξουν τον πιο δυνατό παίχτη για να τον «φάνε» από το παιχνίδι. Οι Μαχήτες πίστευαν πως αν στείλουν τον πιο δυνατό παίχτη στην ομάδα των Διασήμων, εκείνοι θα τον διώξουν από την πρώτη εβδόμαδα.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λένε. Όταν ήρθε στην ομάδα έκανε όλες τις δουλειές, έκανε τα πάντα.. Και μάλιστα εγώ είχα τσακωθεί με αυτούς γιατί όταν έδιωξαν τον Αγγελόπουλο δεν συμφωνούσα! Ακόμη και στο ξενοδοχείο που λένε όλοι ότι έγινε κάτι, δεν έγινε τίποτα… Απλά είναι σοβαρός και δεν είναι παιδάκι να κάνει χαρές! Σαν συμπαίκτης είναι άψογος, μάγκας, ειλικρινής και το καλύτερο παιδί!«, είπε χαρακτηριστικά!


σχετικα αρθρα