current views are: 15

4 Μαΐου 2017
Δημοσίευση05:00

Νάντια Μπουλέ: «Η Εβίτα είχε περισσότερο τσαμπουκά από εμένα»

Για τον μεγάλο ρόλο της Εβίτα Περόν, που έχει αναλάβει, μίλησε η Νάντια Μπουλέ γεμάτη ενθουσιασμό στον Λάζο Μαντικό

Δημοσίευση 05:00’

Για τον μεγάλο ρόλο της Εβίτα Περόν, που έχει αναλάβει, μίλησε η Νάντια Μπουλέ γεμάτη ενθουσιασμό στον Λάζο Μαντικό

Για τον μεγάλο ρόλο της Εβίτα Περόν, που έχει αναλάβει, μίλησε η Νάντια Μπουλέ γεμάτη ενθουσιασμό στον Λάζο Μαντικό και την εκπομπή «stΑΡΤ music» στον ΑΡΤ 90,6 FM (Κάθε Σάββατο 19:00 – 21:00 – Διαδικτυακά στο www.artfm906.gr).

H Νάντια Μπουλέ λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της ως «Evita» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αποκάλυψε ποια κοινά στοιχεία βρίσκει με την πρωταγωνίστρια, αλλά και τι τη δυσκόλεψε περισσότερο στον ρόλο αυτόν…

Τι τη δυσκόλεψε πιο πολύ σε αυτό το μιούζικαλ:

«Το μιούζικαλ «Evita» είναι δύσκολο σε πολλές φάσεις. Είναι δύσκολο χορευτικά, έχει πολλά τραγούδια, είναι δύσκολο υποκριτικά γιατί μιλάμε για ένα πρόσωπο υπαρκτό, το οποίο έζησε και άφησε το δικό του στίγμα στην κοινωνία και στον κόσμο και είναι δύσκολο και χορευτικά γιατί πρέπει να το συνδυάσεις το χορό μαζί με δύσκολα τραγούδια. Αυτό πάντα κάνει απαιτητικό το σύνολο. Για αυτό κάνουμε πρόβες δυο και τρεις μήνες νωρίτερα για να μπορέσουμε όλα αυτά κάπως να τα φέρουμε. Κάνω πολλές ώρες πρόβες! Είμαι όλη ημέρα στο θέατρο σκέψου τώρα μιλάω και ταυτόχρονα βάζω τα παπούτσια μου γιατί με φωνάζουν να ανεβώ στη σκηνή για πρόβα!».

Τι κοινά θα έλεγες ότι έχεις με τον χαρακτήρα της Εβίτα:

«Νομίζω δεν έχω κοινά χαρακτηριστικά με τον χαρακτήρα της Εβίτα. Σχεδόν τίποτα (γέλια) Ήταν πολύ πιο δυναμική από εμένα, είχε πολύ περισσότερο τσαμπουκά από εμένα, είχε πολύ περισσότερο θράσος. Είχε τσαγανό πάρα πολύ και ήταν στοχοπροσυλωμένη απόλυτα σε αυτό που έκανε. Δε βρίσκω στοιχεία κοινά με εκείνη, τουλάχιστον στον βαθμό που τα είχε. Πραγματικά θαυμάζω την αποφασιστικότητα της το να κάνει πράγματα που για την εποχή θεωρούνταν ανεπίτρεπτα για μια γυναίκα, πόσο μάλλον για μια φτωχή γυναίκα όπως εκείνη…».

Αν είχε δίπλα της την Εβίτα τι θα της έλεγε:

«Την περίοδο εκείνη που η Εβίτα έλαμψε δεν μπορούσε να της πει κανένας τίποτα. Θα της έλεγα να ζήσει ουσιαστικά και να μην έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να την αγαπούν όλοι. Δηλαδή την ματαιοδοξία της κάπως να την κοντρολάρει…».


σχετικα αρθρα