current views are: 25

6 Μαΐου 2017
Δημοσίευση12:00

Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου

Θυμάστε την τηλεοπτική κόρη του Μπέζου στο Άκρως Οικογενειακόν;

Δημοσίευση 12:00’

Θυμάστε την τηλεοπτική κόρη του Μπέζου στο Άκρως Οικογενειακόν;

Θυμάστε την τηλεοπτική κόρη του Μπέζου στο Άκρως Οικογενειακόν;

Η επαναστάτρια κόρη των Θεοτοκάτων μεγάλωσε, παντρεύτηκε, έγινε μαμά και παράλληλα ασχολείται με το τραγούδι. Η Μαρούσα Στρογγύογλου λέει:

«Το είχα απωθημένο από μικρή, αλλά ποτέ δεν το τολμούσα. Από μικρή τραγουδούσα, άκουγα μουσική. Ξαφνικά είπα ότι θα το κάνω γιατί μου αρέσει και προχωράει καλά. Δεν ξέρω πώς έγινε, γιατί στη σχολική χορωδία με είχαν “κόψει”, οπότε όταν τα παιδιά του γκρουπ, ύστερα από πέντε πρόβες, μου είπαν “ξεκινάμε” δεν το πίστευα!» είχε αναφέρει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Είναι πλέον μέλος των Canto Liba. Το όνομα της μπάντας προέρχεται από την ιταλική λέξη cantο, που σημαίνει τραγούδι, και το γνωστό «λίμπα», αφού παίζουν και τραγουδούν από λαϊκά και έντεχνα μέχρι ρεμπέτικο, μπαλάντες, ρετρό και πιο σύγχρονα κομμάτια. Η ίδια αγαπά τη γιόγκα, τους παραδοσιακούς χορούς και χορεύει εξαιρετικά κρητικούς χορούς αλλά και σάλσα.

Παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά, έναν σκύλο και ένα κουνέλι! Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όσον αφορά την προσωπική ζωή της, πέρυσι έγινε θέμα στο αστυνομικό δελτίο όταν άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό της στο Ξυλόκαστρο.

Πηγή: Espresso

σχετικα αρθρα