current views are: 6

13 Μαΐου 2017
Δημοσίευση15:00

Μουτσινάς: «Παρουσιαστής του Survivor; Γιατί όχι; Θα έκανα τις διακοπές μου και θα με πλήρωναν»

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να μη δηλώνει φανατικός του ελληνικού Survivor δεν αποκλείει όμως την πιθανότητα να έλεγε «ναι»

Δημοσίευση 15:00’

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να μη δηλώνει φανατικός του ελληνικού Survivor δεν αποκλείει όμως την πιθανότητα να έλεγε «ναι»

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να μη δηλώνει φανατικός του ελληνικού Survivor δεν αποκλείει όμως την πιθανότητα να έλεγε «ναι» αν του πρότειναν την παρουσίαση…

Και κυρίως του «Survivor». Το έχεις δει;

Έχω δει μόνο κάτι σκηνές… Βλέπω όλα τα ξένα «Survivor», αλλά το δικό μας δεν μπορώ γα το παρακολουθήσω, γιατί δεν έχει σχέση με το ξένο format, το κανονικό. Είναι ένα άλλο format που δεν με κεντρίζει. Ασε που ‘χει κι αυτό με τους «Διάσημους» που θεωρώ φρικτό. Μα «Διάσημοι»; Δεν θα βρήκαν κάτι πιο έξυπνο, φαίνεται. Η γνώμη μου είναι ότι το… τραβάνε πολύ απ’ τα μαλλιά. Στις βερσιόν του εξωτερικού παρακολουθείς ένα επεισόδιο 45 λεπτών την εβδομάδα και σου δείχνει τα αγωνίσματα, το πώς ζούνε, πώςτρώνε, πώς επιβιώνουν. Εδώ έχει γίνει… σίριαλ. Μια χαρά επιτυχία έκαναν, μπράβο τους αλλά έως εκεί. Δεν με ενδιαφέρει να το δω. Καθόλου.

Θα συμμετείχες ως «Διάσημος» παίκτης;

Για να αφήσω τα κόκαλά μου σε κανένα αγώνισμα; Θα με έβρισκαν νεκρό σε καμιά παραλία (σ.σ.:γέλια).

Υπάρχει το δέλεαρ των χρημάτων για κάποιους…

Δεν βρίσκω κάτι… δελεαστικό σε όλο αυτό. Αν σε άλλη φάση της ζωής μου πάθω την… κρίση και την τρέλα, τι να σου πω; Τώρα που με ρωτάς πάντως, με την καμία δεν θα πήγαινα.

Ως παρουσιαστής θα πήγαινες;

Γιατί όχι; Αυτό θα το έκανα! Θα έμενα στο ξενοδοχείο μου, θα έκανα τα μπάνια μου, θα έκανα τις διακοπές μου και θα με πλήρωναν.

 

Πηγή: Real