current views are: 12

17 Μαΐου 2017
Δημοσίευση08:28

Θαύμα στον Άγιο Δομίνικο! Βρέθηκε μετά από ένα μήνα το… κλεμμένο μαχαίρι των Διασήμων

Ο Άγιος Δομίνικος το έκανε το θαύμα του! 

Δημοσίευση 08:28’

Ο Άγιος Δομίνικος το έκανε το θαύμα του! 

Ο Άγιος Δομίνικος το έκανε το θαύμα του! Σχεδόν ένα μήνα μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της ματσέτας των Διασήμων, οι οποίοι άφησαν να εννοηθεί πως την είχαν κλέψει οι Μαχητές, το μαχαίρι… εμφανίστηκε!

Το περιστατικό με το εξαφανισμένο μαχαίρι σημειώθηκε αμέσως μετά την ένωση των δύο ομάδων. Οι Διάσημοι άφησαν υπόνοιες για τον δράση, «φωτογραφίζοντας» τους παίκτες που μόλις είχαν φτάσει στην παραλία, αλλά και να αποφασίζουν να κρύψουν τα υπόλοιπα εργαλεία τους.

Μάλιστα, ενημέρωσαν σχετικά και τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος εμφανίστηκε να λέει on camera πως  «αν την έχει πάρει κάποιος, λογικά θα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Εκεί πάει το μυαλό μου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον».

Λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο της Τρίτης, η ματσέτα… εμφανίστηκε από του πουθενά και, μάλιστα, βρισκόταν σε χώρο της παραλίας τον οποίο οι παίκτες επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά, καθώς εκεί γυμνάζονται!

«Θεωρώ ότι κάποιος την είχε πάρει από εμάς και την άφησε εκεί σήμερα. Δεν θα μπω σε περαιτέρω διαδικασίες, γιατί είναι οφθαλμοφανές ότι δεν βγαίνουν πουθενά και ούτε θα καθίσω να ψάχνω ψύλλους στα άχυρα ενισχύοντας ένα κλίμα που επίσης δεν οδηγεί πουθενά» είπε on camera ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο Μπο δήλωσε πως θα παραμείνει κι αυτό ένα από τα μυστήρια του Survivor.


σχετικα αρθρα