current views are: 15

18 Μαΐου 2017
Δημοσίευση05:53

Survivor: Το αγώνισμα που έφερε κοντά την Βαλαβάνη με τον Ντάνο – Η αγκαλιά τους που έκανε το twitter να οργιάσει!

Εδώ και πολύ καιρό το twitter πιστεύει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δημοσίευση 05:53’

Εδώ και πολύ καιρό το twitter πιστεύει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το χθεσινό αγώνισμα δεν είχε τις εντάσεις και το ενδιαφέρον άλλων ημερών. 

Η εξέλιξη δε του αγώνα δεν ήταν θεαματική, αφού μετά τις πρώτες έξι επτά αναμετρήσεις, στις οποίες καταγράφηκε μία ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Μαχητές κυριάρχησαν και δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους – τελικό σκορ 10-5.

Το παραδέχθηκε και ο Αγγελόπουλος ότι η νίκη των Μαχητών ήταν καθαρή, ενώ και οι άλλοι Διάσημοι διαπίστωσαν ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Ο στίβος έτσι κι αλλιώς έδινε πλεονέκτημα στους λεπτεπίλεπτους και ευέλικτους Μαχητές.

Το μεγάλο ενδιαφέρον όμως και το πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα ήταν πάνω στη δοκό: οι δύο συμπαίκτες έμοιαζαν να χορεύουν ταγκό και έπρεπε να κρατήσουν την ισορροπία τους, χωρίς να πέσουν στη θάλασσα. Εάν έπεφταν στο νερό, ξανάρχιζαν από την αρχή. 

Όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεργάστηκαν για να κερδίσουν τους αντιπάλους τους, τότε τα σχόλια στο twitter οργίασαν, αφού οι φανατικοί τηλεθεατές δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν την “αγκαλιά” τους προκειμένου να διατηρήσουν την ισορροπία τους.

Εξάλλου εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες του twitter και φανατικοί τηλεθεατές του Survivor πιστεύουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στον Ντάνο!

Δείτε άλλη μια σκηνή μεταξύ των δύο παικτών που σχολιάστηκε αρκετά στο twitter:


σχετικα αρθρα