current views are: 14

19 Μαΐου 2017
Δημοσίευση05:32

Ανατροπή στο Survivor: Αλλαγή στο έπαθλο μετά την παρέμβαση των Τούρκων! Ήττα για τους Έλληνες

Την ώρα που ψήφιζαν στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, η χώρα μας έχανε με μεγάλη διαφορά από τους Τούρκους στον Άγιο Δομίνικο. 

Δημοσίευση 05:32’

Την ώρα που ψήφιζαν στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, η χώρα μας έχανε με μεγάλη διαφορά από τους Τούρκους στον Άγιο Δομίνικο. 

Την ώρα που ψήφιζαν στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, η χώρα μας έχανε με μεγάλη διαφορά από τους Τούρκους στον Άγιο Δομίνικο. 

Η τουρκική ομάδα του Survivor επικρατούσε άνετα της δικής μας, σε ένα αγώνα μάλλον προκαθορισμένου αποτελέσματος!

Η ελληνική ομάδα (επίλεκτοι παίκτες από τους Μαχητές και τους Διάσημους), έχασε με 10-7 σε μία σύγκρουση που φαινόταν από την αρχή ότι ήταν πολύ δύσκολη.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ ήταν οι επτά παίκτες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους. 

Απόψε το βράδυ είναι ο επαναληπτικός, αλλά είναι σαφές ότι τόσο καλούς παίκτες που διαθέτει η τουρκική ομάδα, η αποστολή των δικών μας απαιτεί έναν άθλο. Πάλι καλά που ήταν και ο Ντάνος και δεν χάσαμε με μεγαλύτερη διαφορά…

Βέβαια δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε ότι κάποιοι στα social media σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν, διοργάνωσε εκτάκτως τον αγώνα των δύο ομάδων, σε μία ημερομηνία που είναι ιερή για τον ελληνισμό (η 19η Μαίου είναι Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων). Παρόλο που τονίστηκε αρκετές φορές ότ πρόκειται για ένα παιχνίδι ελληνοτουρκικής φιλίας, αρκετοί θεώρησαν το timing πολύ ατυχές

Ας πάμε όμως στο αγώνισμα που είναι και το ζητούμενο της υπόθεσης. Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής Aτζούν Ιλίτζαλι παρουσίασε τον αγώνα στους παίκτες και ανακοίνωσε τα έπαθλα που ήταν πολλά!

Εκτός από τις διακοπές για τη νικήτρια ομάδα στο Bodrum (αν κερδίσει η Ελληνική) ή τη Μύκονο (αν κερδίσει η Τούρκικη) υπήρχε και κάτι που περίμεναν όλοι με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Το φαγητό για τους πεινασμένους παίκτες φυσικά…

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές των Survivor ξεκίνησαν να λένε πως η ομάδα που θα κερδίσει τα 2 ματς, θα απολαύσει πολλά κλασσικά ελληνικά και τούρκικα πιάτα. Ένα τραπέζι με φαγητά που είναι κοινά και στις δύο χώρες. Δηλαδή, γύρος, κεφτέδες, ιμάμ μπαϊλντί, ντολμάδες, κεμπάπ, μουσακάς, πιλάφι, τζατζίκι και μπακλαβάς.

Η νικήτρια ομάδα θα μπορέσει ακόμα να το γιορτάσει με τον Φαίδωνα, τον καλλιτέχνη που κλήθηκε για να ψυχαγωγήσει τους παίκτες του Survivor μετά την ολοκλήρωση των αγώνων. 

Οι παίκτες ακούγοντας τα εδέσματα ξετρελάθηκαν! Ωστόσο μετά την ανακοίνωση των επάθλων, ο Τούρκος παίκτης Ilhan Mansiz πρότεινε κάτι ανατρεπτικό στους υπεύθυνους.

«Έχω να κάνω μία πρόταση. Ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα κερδίσει, νικητής πρέπει να είναι η φιλία, έτσι σ’ αυτήν περίπτωση οι δύο ομάδες θα δειπνήσουν μαζί!».

Όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο Ατζούν κατέληξε να κάνει αποδεκτό το αίτημά του, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor!

«Πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor δίνουμε έπαθλο και στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα και στις τέσσερις» σημείωσε ο Τούρκος παραγωγός.

Ήττα για την Ελλάδα – Δεν μπορούν να το «χωνέψουν» Ντάνος και Μάριος!

Οι Τούρκοι παίκτες κατάφεραν να πάρουν από την αρχή προβάδισμα απέναντι στην ελληνική ομάδα και αυτό ήταν εμφανές από τα πρώτα λεπτά που ξεκίνησε το Survivor.

Με το που εμφανίστηκε στις οθόνες η ομάδα του τουρκικού Survivor πρέπει να έπεσε τρόμος. Πρωτόγονες, άγριες φιγούρες, έτοιμες να… κατασπαράξουν οτιδήποτε στο διάβα τους – στο πλαίσιο του παιχνιδιού πάντα. 

Παρόλο που οι Έλληνες κατάφεραν να πάρουν νίκες μειώνοντας τη διαφορά τους, δεν κατάφεραν ωστόσο να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα. Η πρώτη αναμέτρηση έληξε με ήττα της ελληνικής ομάδας και το σκορ στα 7-10 υπέρ των Τούρκων.

Η τελική μάχη δόθηκε ανάμεσα σε δύο κορίτσια. Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το ελληνικό Survivor και την Elif από το τουρκικό.

Τόσο ο Ντάνος, όσο και ο Μάριος δεν μπορούσαν να το χωνέψουν και έκαναν υπολογισμούς στα ματσαρίσματα που θα μπορούσαν να έχουν πάρει και χάθηκαν τελευταία στιγμή, όπως αυτό το Χρανιώτη απέναντι στον Volkan.

«Δεν τους ξέρουμε ως παίκτες. Τα ματσαρίσματα στον πρώτο γύρο μας στοίχισαν τον αγώνα. Για αυτό μας πήραν 6-1. Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αργήσαμε να βρούμε και λίγο τον στίβο ανέφερε συγκεκριμένα ο Μάριος Ιωαννίδης, ενώ ο Ντάνος περιμένει …τη ρεβάνς!

Πάντως το κλίμα στην ελληνική παραλία είναι πολύ θερμό. Οι παίκτες δεν θέλουν να χάσουν και σήμερα και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Μέσα τους φαίνεται να υπάρχει η πικρία ότι δεν ήταν προετοιμασμένοι γενικώς για μία τέτοια αναμέτρηση. Και ψάχνουν τρόπους, ομαδικά και ατομικά να πάρουν τη ρεβάνς – πράγμα δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη πρόκληση.

Τα νεύρα του Τούρκου παίκτη που έχασε από τον Μάριο Ιωαννίδη!

Ο παίκτης του τουρκικού Survivor δεν μπορούσε να δεχτεί την ήττα του από τον Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος σκόραρε απανωτά στα τρία καλάθια παίρνοντας τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

«Με τρία άτομα αγωνίζομαι και οι δυο ρίχνουν τρία στα τρία» ανέφερε στους συμπαίκτες του ο Ogeday, o οποίος έπαιξε τρεις φορές και έχασε και τις τρεις από την ελληνική ομάδα! Κάτι τέτοιο δεν το άντεξε και άρχισε νευριασμένος να χτυπάει το τραπέζι. Η κακή διάθεση του συνεχίστηκε και ο παίκτης της Τουρκίας τράβηξε κατά τη θάλασσα ανησυχώντας τους συμπαίκτες του με τη συμπεριφορά του. Άρχισε να κλωτσάει τα… κύματα και να γονατίζει. Πήγε η μισή ομάδα του για να τον συνεφέρει, μη χτυπήσει πουθενά, ή χάσει κάνα μαγιό, όπως ο Χρανιώτης. 

Οι παίκτες του ελληνικού Survivor έμειναν άναυδοι μπροστά στο περιστατικό, ωστόσο έπρεπε να συγκεντρωθούν στα επόμενα ματσαρίσματα.


σχετικα αρθρα