current views are: 15

22 Μαΐου 2017
Δημοσίευση05:19

Survivor: Ξετρελαμένη με τον Βασάλο η Sabriye! «Τον ερωτεύτηκα! Το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει»

Σε καρδιοκατακτητή έχει εξελιχτεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Δημοσίευση 05:19’

Σε καρδιοκατακτητή έχει εξελιχτεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Σε καρδιοκατακτητή έχει εξελιχτεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα στο Survivor! Στο πάρτι για την ελληνοτουρκική φιλία, ο παίκτης των “Μαχητών” έριξε… με τη γοητεία του την Sabriye Sengul, η οποία δήλωσε τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Φυσικά το θέμα συζήτησης στην παραλία του Survivor ήταν το φιλί που της έδωσε στο μάγουλο κατά την διάρκεια του γλεντιού στον Άγιο Δομίνικο, με τον παίκτη να αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο!

«Αυτός που με επηρέασε πιο πολύ ήταν ο Κωνσταντίνος. Δεν είδα κάποιον στη ζωή μου τόσο γλυκό, τόσο θερμόαιμο, τόσο ντροπαλό και τόσο χαριτωμένο. Πραγματικά ήταν πολύ ευγενικός. Ήταν το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει στη ζωή μου. Τον ερωτεύτηκα, δεν θα μου ξέφευγε αν ήταν Τούρκος. Πραγματικά ερωτεύτηκα, μακάρι να είχα ένα φλερτ σαν τον Κωνσταντίνο, ντροπαλός, ευγενικός, χαριτωμένος και γλυκός», είπε η Τουρκάλα πυγμάχος στην κάμερα του ριάλιτι.

Οι Μαχητές δεν σταμάτησαν να πειράζουν τον Κωσταντίνο για την κίνησή του κι εκείνος ανέφερε πως «η κοπέλα μου έδωσε τζατζίκι ρε φίλε, να μην της το ανταποδώσω; Είχα τον Κώστα που με έπεισε, δεν θα είχα πάρει το θάρρος. Το προχώρησα λίγο κι έδωσα κι ένα φιλάκι».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επιβεβαίωσε ότι όντως εκείνος τον παρότρυνε να δώσει το λουλούδι, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν σταμάτησε να τον πειράζει και, μάλιστα, του «κόλλησε» το παρατσούκλι… ο πλοκάμιας, επισημαίνοντας ότι «έχεις γίνει ψιλοχταπόδι και παίζεις διπλό ταμπλό, Ελλάδα – Τουρκία».


σχετικα αρθρα