current views are: 10

23 Μαΐου 2017
Δημοσίευση05:24

Survivor: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στους Μαχητές λόγω Σπαλιάρα – Στα όρια της… σύρραξης οι δύο ομάδες

«Μπαρούτι» μυρίζει η ομάδα των Μαχητών, με τις σχέσεις του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κώστα Αναγνωστόπουλου να είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Δημοσίευση 05:24’

«Μπαρούτι» μυρίζει η ομάδα των Μαχητών, με τις σχέσεις του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κώστα Αναγνωστόπουλου να είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

«Μπαρούτι» μυρίζει η ομάδα των Μαχητών, με τις σχέσεις του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κώστα Αναγνωστόπουλου να είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Η χθεσινή ήττα στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor με σκορ 10-7 πείραξε πάρα πολύ τους Μαχητές, οι οποίοι έριξαν το φταίξιμο στο μοντέλο και παρουσιαστή. 

Ο χθεσινός αγώνας κρίθηκε στην τύχη, στην αντίληψη του χώρου, τη δύναμη, την ευστοχία, αλλά κυρίως στην ψυχραιμία και την ηρεμία που έδειχναν ή δεν έδειχναν οι διαγωνιζόμενοι.

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος δεν έλειψαν και τα βρισίδια ανάμεσα σε Αναγνωστόπουλος και Σπαλιάρα!

Αφορμή για το τεταμένο κλίμα μεταξύ των δύο παικτών του Survivor στέκονται οι αγωνιστικές επιδόσεις του Γιάννη, καθώς ο Κώστας τον έχει επικρίνει, τόσο  on camera, όσο και σε συζητήσεις με τα άλλα μέλη της ομάδας.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, μετά από μία αποτυχημένη κούρσα, το μοντέλο τα έβαλε ευθέως με τον Μισθοφόρο, ενώ στην αποψινή «μάχη» έπεσαν… μπιπ!

«Αφού σου το είπα… αφού σου το είπα», έλεγε ο Κώστας, κάνοντας τον Γιάννη να περπατάει και να τον βρίζει, λέγοντας, μεταξύ άλλων, «ρε Κωστάκη, δεν @@σ@@;».

Με την επιστροφή στην παραλία, οι παίκτες έκατσαν στην καλύβα να συζητήσουν και εκεί ουσιαστικά κατηγόρησαν τον Γιάννη Σπαλιάρα για ότι συνέβη στο αγώνισμα.

Οι Μαχητές πιστεύουν πως αυτός ο καβγάς ήταν η αιτία που έριξε την ψυχολογία τους με αποτέλεσμα να χάσουν στον αγώνα.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στους Μαχητές-«Άδειασε» τον Σπαλιάρα ο Μισθοφόρος

Αφορμή για να γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των Μαχητών στάθηκε η ένταση μεταξύ του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Το μοντέλο ξέσπασε με βρισιές κατά του Μισθοφόρου ο οποίος του έκανε υποδείξεις σε έντονο ύφος, κάτι που συζητήθηκε όταν επέστρεψαν στην παραλία.

«Δεν κατάλαβα τον λόγο… Εκείνη την ώρα δεν ήθελα να του ζητήσω τον λόγο, το άφησα να περάσει γιατί δεν ήθελα να επηρεαστεί η ομάδα. Αλλά, όπως είδαμε, επηρεάστηκε όλη η ομάδα. Καλώς ή κακώς, εμείς σαν Μαχητές δεν έχουμε μάθει σε τέτοιες αντιδράσεις παικτών… Μπορεί ο καθένας να ξεσπάσει, αλλά όχι να τα βάλει με έναν συμπαίκτη του που του εξηγεί σωστά το παιχνίδι», ανέφερε ο Κώστας στην κάμερα και συνέχισε: «καλώς ή κακώς, ο Γιάννης έχει μάθει με έναν άλλο τρόπο. Εμείς οι τέσσερις τα αντιμετωπίζουμε αλλιώς τα πράγματα, είτε μετά από μια νίκη, είτε μετά από μια ήττα. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι με τους εαυτούς μας και κοιτάμε να βγαίνει μόνο καλό για την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης υποστήριξε πως η αψιμαχία οφειλόταν στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε ο συμπαίκτης του. «Είχε δίκιο. Παρότι το είπε έντονα, δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Ελπίζω από εδώ και πέρα να είμαστε πιο προσεκτικοί για το καλό της ομάδας και να προσέχουμε να αποφεύγουμε τις εντάσεις μεταξύ μας», συνέχισε, ενώ, κατά την συζήτηση στην καλύβα, επανέλαβε πως ήθελε ο Κώστας να του μιλήσει πιο ήρεμα και όχι νευριασμένα.

Σε νέες δηλώσεις του, ο Μισθοφόρος «άδειασε» τον Γιάννη, λέγοντας πως «θέλει μόνο να δίνει εντολές και όχι να ακούει. Όπως είπε και ο Μάριος, είμαστε εδώ 3,5 μήνες και, αν τα βάλουμε κάτω τα αγωνιστικά, πρέπει να μας ακούει. Έχει κάνει τα περισσότερα λάθη, έχει προσφέρει αγωνιστικά τα λιγότερα, πρέπει να ακούει. Τον σεβόμαστε ηλικιακά, επειδή είναι μεγαλύτερος από εμάς, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν γίνεται να λέμε συνέχεια “ο Γιάννης έχει δίκιο”. Η ομάδα έκανε αρκετή υπομονή και σήμερα έσπασε ο πάγος και νομίζω του τα είπαμε όπως είναι».

«Πάγωσαν» στο Survivor: Καρέ καρέ ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου στο αγώνισμα

Ένα απρόοπτο όμως «σημάδεψε» την αναμέτρηση Διάσημων και Μαχητών, καθώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της κούρσας.

Ο παίκτης των Μαχητών ανταγωνιζόταν τον Κώστα Κοκκινάκη, όταν έχασε την ισορροπία του με το καρότσι το οποίο μετέφεραν και χτύπησε με το στήθος στη λαβή, με αποτέλεσμα να του κοπεί η ανάσα kαι να πέσει στο έδαφος με τον θώρακα.

Αμέσως, ο Σάκης Τανιμανίδης διέκοψε τον αγώνα και o γιατρός του Survivor, καθώς και οι συμπαίκτες του Κωνσταντίνου, έσπευσαν κοντά του, ενώ εμφανής ήταν και η ανησυχία της αντίπαλης ομάδας.

Ο παίκτης σηκώθηκε λίγο αργότερα και έπιανε το στήθος του, ωστόσο, δεν έπαθε κάτι σοβαρό και το αγώνισμα συνεχίστηκε. Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφυγε από τον στίβο έξαλλος, καθώς χτυπούσε και κλωτσούσε ό,τι έβρισκε!

To τρέιλερ για το απόψινό επεισόδιο του Survivor- Έξαλλος ο Αγγελόπουλος

Στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί την Τρίτη το βράδυ αναμένεται να δούμε πολλές εντάσεις και ειδικά μεταξύ των δύο ομάδων. Το πάθος είναι μεγάλο και οι παίκτες φαίνονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ για τη νίκη και το έπαθλο.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, καθ’ όλη τη διάρκεια υπάρχουν κόντρες μεταξύ των παικτών, ενώ στο τέλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κατηγορεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι λέει ψέματα. Αναγνωστόπουλος και Αγγελόπουλος, δύο εκ των πιο οξύθυμων παικτών, που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό στο νησί της Δομινικανής Δημοκρατίας διαπληκτίζονται ανοιχτά με τον πρώτο να εξαπολύει κατηγορίες ότι ο δεύτερος έκλεψε στη διάρκεια του αγώνα! 

Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται ότι Μαχητές και Διάσημοι ερίζουν τόσο πολύ για τη νίκη, που οι Μπλε κατηγορούν τους Κόκκινους ότι δεν τήρησαν τους κανόνες των αγωνισμάτων! 

Το κλίμα φαίνεται γενικά ηλεκτρισμένο μεταξύ των δύο πάγκων στη διάρκεια του αγώνα και όλα δείχνουν ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν θα αργήσει η ώρα που θα πιαστούν στα χέρια.

Επίσης, στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε και τον Σάκη Ρουβά να πηγαίνει στην παραλία των παικτών, καθώς αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη που έχει υποσχεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης.


σχετικα αρθρα