current views are: 12

31 Μαΐου 2017
Δημοσίευση17:47

Απίστευτο: Άνοιξαν πανό στο βυθό για να στηρίξουν τον Μάριο στο Survivor!

Οι συνάδελφοι του Μάριου Ιωαννίδη, θέλησαν να του στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στήριξης στον παίκτη του Survivor.

Δημοσίευση 17:47’

Οι συνάδελφοι του Μάριου Ιωαννίδη, θέλησαν να του στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στήριξης στον παίκτη του Survivor.

Οι συνάδελφοι του Μάριου Ιωαννίδη, θέλησαν να του στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στήριξης στον παίκτη του Survivor.

Οι συνάδελφοι του Μάριου από τη σχολή Zenobia Divers, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα πανό! Οι ίδιοι, όπως θα δείτε και στο βίντεο, βούτηξαν στη θάλασσα, και τοποθέτησαν πανό πάνω στο ναυάγιο του Ζηνοβία στη Λάρνακα, και του εύχονται με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, καλή συνέχεια στο παιχνίδι επιβίωσης.

Να σημειωθεί ότι, ο παίκτης του Survivor, είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής καταδύσεων.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ναυαγίου Ζηνοβία, η A.A.K. Larnaca Napa Sea Cruise, έδωσε τη συγκατάθεση της, μετά από έντονο προβληματισμό και με την προϋπόθεση ότι το πανό θα αποσυρθεί μετά από δυο ώρες.

«Η ασφάλεια των δυτών και η διατήρηση του οικοσυστήματος και της βιοποικιλότητας, στο χώρο του ναυαγίου αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα μας. Ευχόμαστε στον Μάριο Ιωαννίδη καλή επιτυχία» έγραψαν οι δύτες σε σχετική ανάρτηση τους.


σχετικα αρθρα