current views are: 13

2 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση05:26

Survivor: Ο Κοκκινάκης «αδειάζει» τον Σπαλιάρα και «καρφώνει» τον Χρανιώτη! Δείτε τι λέει για Αγγελόπουλο, Bαλαβάνη και Μπο

Ο Κώστας Κοκκινάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor μίλησε για όλα.

Δημοσίευση 05:26’

Ο Κώστας Κοκκινάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor μίλησε για όλα.

Ο Κώστας Κοκκινάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor μίλησε για όλα. 

Ο διεθνής πολίστας έλαβε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο προτίμησε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τον Μπο.

O Koκκινάκης μετά το συμβούλιο του νησιού μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για την δύσκολη περίοδο της προσαρμογής στο λιγοστό φαγητό και τις αντίξοες συνθήκες, αλλά και τα πρόσωπα που έχουν μείνει στο παιχνίδι…

«Έμεινα πολύ παραπάνω από όσο πίστευα ότι θα θέλω ίσως. Το ότι έμεινα σίγουρα το οφείλω στον κόσμο που με κράτησε δυο φορές. Την Ευρυδίκη τελικά την αφήσαμε μόνη της. Έφυγε η Λάουρα, έφυγα εγώ. Είχα το προαίσθημα ότι θα φύγω αυτή τη φορά και της το έλεγα. Προσπάθησα όσο μπορούσα. Στην αρχή ήταν πιο δύσκολο για μένα, έτρωγα τις ίδιες μερίδες που έτρωγαν όλα τα παιδιά, είχαμε μαζί με τον Μπο περισσότερη ανάγκη για φαγητό. Μέχρι να ισορροπήσει λίγο το σώμα. Μετά αρχίσαμε και εγώ και ο Μπο να καλυτερεύουμε.

Ήμουν ένας μέτριος παίκτης, δεν έλεγα ότι ήμουν ο παιχταράς εδώ πέρα και θα τους πατήσω όλους. Θέλω λίγες μέρες για να δω τι συμβαίνει και στον έξω κόσμο, οι τηλεθεατές. Πως το βλέπει ο κόσμος, γιατί εγώ έβλεπα άλλα πράγματα. Σίγουρα βλέπεις άλλα πράγματα όταν βλέπεις τον άλλο 24 ώρες το 24ωρο.»

Για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη…

«Ελπίζω και να φτάσει πιο κοντά ή να το πάρει η Ευρυδίκη γιατί το αξίζει. Είναι και δυνατή αγωνιστικά έχει φοβερή ψυχολογία, είναι καλό παιδί. Όλο το πακέτο που μετράει.»

Για τον Γιώργο Χρανιώτη…

«Έχει πάρει 4 ατομικές ασυλίες, οπότε δεν ξέρω αν ο κόσμος θα τον είχε κρατήσει ίσως αυτές τις 4 φορές αν δεν το είχε πάρει. Θεωρώ ότι πρέπει να δει τι θέλει ο κόσμος. Γιατί ήταν και αυτός που έλεγε σε όλους ότι πρέπει να το ζήσουμε, γιατί έχει σημασία τι θέλει ο κόσμος και είναι μια ωραία εμπειρία. Νομίζω ότι θα το κάνει γιατί δεν μπορεί να φτάσει κάποιος στο τέλος με ατομικές ασυλίες. Αν κι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει καλή ισορροπία. Είναι καλός, δεν το παίρνει στην τύχη.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο…

Ο Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός στο αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν ένα παιδί που ήρθε στην ομάδα την πρώτη δεύτερη μέρα. Σίγουρα δεν γίναμε κολλητοί μέσα στο παιχνίδι, αλλά υπήρχε μια πολιτισμένη επικοινωνία. Ίσως είναι από τα φαβορί.

Για τον Γιάννη Σπαλιάρα…

Κάτι που είπε ο Σπαλιάρας ότι κανονίσαμε με την Λάουρα να βγει συνυποψήφιος μας ο Λάμπρος, για να βγούμε 4 άτομα, είναι κάτι που προφανώς αυτή τη στιγμή, μπορεί να το είδαν περίεργο, ύποπτο, αλλά επίσης είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να γνωρίζω εγώ. Και το είπα και την προηγούμενη φορά ότι δεν ήξερα τι θα ψηφίσει ο καθένας. Δεν μίλαγα ποτέ με κανέναν για τον ποιον θα ψηφίσει. Για να μην αφήσω να αιωρείται τίποτα τους ορκίστηκα κιόλας για να το λήξω εκεί το θέμα, ότι έγινε εντελώς τυχαία.

Το ξανανέφερε ο Σπαλιάρας προφανώς από την πικρία του, δεν ξέρω για ποιο λόγο, ότι του το είχαν αναφέρει ο Χρανιώτης, ο Μπο και ο Αγγελόπουλος την ώρα που έκαναν τα μπάνια τους. Δεν θέλω να μπω πάλι σε λεπτομέρειες. Θεωρώ εκείνη τη στιγμή μια κακία του Γιάννη και ίσως ανοησία από τα άλλα παιδιά που ανέφεραν κάτι τέτοιο. Αν δεν πίστεψαν αυτό που είχα πει, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ είμαι καθαρός σαν άνθρωπος και ό,τι είχα να πω το έλεγα μπροστά σε όλους.»

Τo μήνυμα στο Instagram

Ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την αποχώρησή του πόσταρε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Instagram όπου ευχαρίστησε μεταξύ άλλων, όσους τον στήριξαν και μίλησε για μια μοναδική εμπειρία.

Έζησε τέσσερις μήνες στο νησί με δυσκολίες αλλά πολύ γέλιο και κρατά μόνο τα θετικά!

«Έφτασε στο τέλος ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο πολύτιμες εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές. Φεύγω έχοντας ζήσει τέσσερις μήνες με πολλές δυσκολίες και πάρα πολύ γέλιο. Κρατάω μόνο τις όμορφες στιγμές που έζησα με όλα τα παιδιά και αφήνω πίσω όλα τα άσχημα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους εσάς που με στηρίξατε και πιστέψατε σε μένα!», έγραψε ο πρώην παίκτης των Διάσημων.


σχετικα αρθρα