current views are: 8

2 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση08:06

Ξεσπά κατά των βραβείων MAD συνεργάτης του Παντελίδη

Στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη «πυροβολεί» τους διοργανωτές με αφορμή τις φετινές υποψηφιότητες.

Δημοσίευση 08:06’

Στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη «πυροβολεί» τους διοργανωτές με αφορμή τις φετινές υποψηφιότητες.

Μπορεί στα περσινά βραβεία MAD να εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές όταν τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη παρέλαβαν το βραβείο του, ωστόσο, στενός του συνεργάτης «πυροβολεί» τους διοργανωτές με αφορμή τις φετινές υποψηφιότητες.

Αφορμή για το ξέσπασμα στάθηκε ότι το video clip που κυκλοφόρησε μετά το τραγικό τροχαίο, το Άλλη Μια Ευκαιρία, που αγαπήθηκε από το κοινό όπως όλα τα τραγούδια του Παντελή, δεν περιλαμβάνεται στις υποψηφιότητες.

Ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης είναι υποψήφιος με το Θυμάμαι για το Τραγούδι Της Χρονιάς και στην κατηγορία Superfans Of The Year, κάτι που έκανε τον σκηνοθέτη του clip, Αργύρη Διαβολίκη, να προβεί σε μία χειμαρρώδη ανάρτηση.

«Βραβεία για τους καλύτερους ή κάτι άλλο; Βραβεία τα οποία έχουν κάποια κριτήρια που δεν μας τα εξηγεί, ή δεν μας τα λέει κάποιος; Γιατί αν τα λένε, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά στις προεπιλογές υποψηφιότητας που γίνονται! Οι εταιρείες κρίνουν τον καλύτερο υποψήφιο, τα views, ή ο κόσμος; Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα TOP 10-20-30, οι προβολές στο MAD TV ή οι κλίκες και οι “δυνατοί”; Απλά ρωτάω! Ας βγει κάποιος να μας βοηθήσει!», έγραψε ο συνεργάτης του Παντελή.

Επισημαίνοντας ότι τον ενοχλήσει πολλά, μεταξύ των οποίων και η μη συμμετοχή του Άλλη Μια Ευκαιρία στα φετινά βραβεία, συνεχίζει: «βέβαια στους τίτλους στο MAD TV αλλά και στο YOUTUBE, κάποιοι φρόντισαν να μην υπάρχουν τα ονόματα μας ως σκηνοθέτες και παραγωγοί (!!!). Αναγράφουν ως σκηνοθέτη τις λέξεις video edit! Και αυτό έχουμε κάθε δικαίωμα να μας ενοχλεί!!! Μέσω πολλών πιέσεων (για να μην πω κάτι παραπάνω), αποφασίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου να κάνουμε πίσω για να βγει αυτή η δουλειά χωρίς τα ονόματα μας !!! ΕΜΕΙΣ, δεν θεωρήσαμε ότι έχουμε την δυνατότητα να στερήσουμε αυτό το αποτέλεσμα, από όσους καρτερικά και υπομονετικά περίμεναν να δουν το (1ο μετά τον θάνατο του Παντελή) video clip και να ακούσουν παράλληλα και τον νέο του “ύμνο”».

«Κάποιος είπε ότι στην Ελλάδα αυτοί οι οποίοι έχουν νύχια αγωνίζονται να κατασπαράξουν αυτούς τους οποίους έχουν φτερά !!! Αυτούς που πιστεύουν ότι “γίνεται” να είναι δίκαιη η ζωή! Το μίσος, η ζήλια, ο φθόνος, ο σνομπισμός, η υπεροψία κάποιων τάχα “ακαταμαχητων αυθεντιών” του χώρου, παρότι είναι επιμελώς κρυμμένα πίσω από μια μάσκα… να είναι βέβαιοι ότι θα έρθει η ώρα που θα πέσει αυτή η μάσκα της υποκρισίας… και μαζί με αυτή θα ξεκολλήσει και το δέρμα τους… η καλύτερα το ξεραμένο φιδοπουκάμισό τους….”φίδι είσαι, δεν θ αλλάξεις”! Εκείνη τη στιγμή όλοι θα δουν τον πραγματικό εαυτό τους. Θα δουν την αλαζονεία, την κενότητα, την μετριότητα, την φιλαργυρία, την αναξιοπρέπεια, την αχρειότητα και την ανηθικότητα τους. Δεν θα μπορούν πλέον να καλυφθούν κάτω από το γιαλαντζί “φωτοστέφανο της επιτυχίας” που τους έχουν φορέσει κάποιοι. Έμαθαν να διαμορφώνουν βολικούς για τους ίδιους κανόνες, να παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα σε ένα στημένο παιχνίδι, με “κρυφοκοιταγμένους άσσους”…», καταλήγει.


σχετικα αρθρα