current views are: 8

6 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση07:05

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη ο διάσημος κωμικός Τζέρι Λούις

Ο παλαίμαχος ηθοποιός και κωμικός Τζέρι Λούις νοσηλεύθηκε στο Λας Βέγκας για λοίμωξη της ουροδόχου κύστης.

Δημοσίευση 07:05’

Ο παλαίμαχος ηθοποιός και κωμικός Τζέρι Λούις νοσηλεύθηκε στο Λας Βέγκας για λοίμωξη της ουροδόχου κύστης.

Ο παλαίμαχος ηθοποιός και κωμικός Τζέρι Λούις νοσηλεύθηκε στο Λας Βέγκας για λοίμωξη της ουροδόχου κύστης αλλά αναμένεται να αναρρώσει και να ταξιδέψει στον Καναδά προς το τέλος του μήνα για τα γυρίσματα μιας ταινίας, είπε η εκπρόσωπός του χθες.

Ο 91χρονος σταρ εισήχθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή και οι γιατροί “αποφάσισαν να τον κρατήσουν το Σαββατοκύριακο για παρακολούθηση και για να βεβαιωθούν ότι τα φάρμακα που συνταγογραφήθηκαν δεν θα του δημιουργήσουν παρενέργειες”, είπε η Κάντι Κάζαου στο πρακτορείο Reuters.

Η Κάζαου είπε πως έχει ειδοποιηθεί ότι η αντιβίωση λειτουργεί και ο ηθοποιός “νιώθει καλύτερα”.

Κάτοικος του Λας Βέγκας για πολλά χρόνια τώρα, ο Λούις έχει υποφέρει από μια σειρά παθήσεων επί σειρά ετών, μεταξύ των και καρδιακές προσβολές, μια φλεγμονώδη διαταραχή του πνεύμονα και χρόνιους πόνους στην πλάτη.

Ο Λούις απέκτησε φήμη τη δεκαετία του ’50 ως κωμικός σε νάιτκλαμπ, στη τηλεόραση και σε ταινίες, ξεκινώντας την καριέρα του ως αλλοίθωρο “φιλαράκι” του καλοντυμένου γόη τραγουδιστή Ντιν Μάρτιν. Μετά το ξεκίνημα της ατομικής του καριέρας στον κινηματογράφο, ο Λούις γύρισε 45 ταινίες σε πέντε δεκαετίες.

Ήταν επίσης συνδεδεμένος για πολλά χρόνια με τον ετήσιο τηλεμαραθώνιο για ανεύρεση πόρων προς όφελος της Ένωσης Μυϊκής Δυστροφίας, που παρουσίαζε κάθε χρόνο από το 1952 έως το 2011.

Ο Λούις προγραμματίζει να ταξιδέψει στον Καναδά για δεκαήμερο γύρισμα ταινίας στην οποία υποδύεται τον κύριο ρόλο, αλλά οι λεπτομέρειες δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα προς το παρόν, είπε η Κάζαου.

Η πιό πρόσφατη εμφάνισή του σε ταινία ήταν το 2013 στη ταινία “Max Rose”, όπου κρατά και τον ομώνυμο ρόλο παίζοντας ένανα ηλικιωμένο πιανίστα της τζαζ που αναρωτιέται για την αξία του γάμου του όταν μαθαίνει ότι η σύζυγός του, με την οποία είναι παντρεμένος 65 χρόνια, μπορεί να τον έχει απατήσει. Αυτή ήταν και η πρώτη του ταινία μετά από διάλειμμα 18 ετών που είχε ακολουθήσει του 1995, “Funny Bones”. Το 1995 επίσης είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Μπρόντγουεϊ σε μια αναβίωση του μιούζικαλ “Damn Yankees”.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα