current views are: 10

6 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση10:53

Η μπηχτή της Φαίης Σκορδά για τον Γιάννη Λάτσιο – Καλωσόρισμα στον ΑΝΤ1 με το… γάντι!

Η μπηχτή στον Γιάννη Λάτσιο μετά το… on air καλωσόρισμα!

Δημοσίευση 10:53’

Η μπηχτή στον Γιάννη Λάτσιο μετά το… on air καλωσόρισμα!

Τον Ιούλιο του 2015 ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1. Σήμερα είναι και επίσημη η μεγάλη επιστροφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου, αναλαμβάνοντας το πόστο του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας.

Μέσα από την εκπομπή Το Πρω1νό είδαμε και την αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Ζέτας Μακρυπούλια στην Φαίη Σκορδά. Μάλιστα ανάμεσά τους πραγματοποιήθηκε ένας μοναδικός διάλογος με αρκετό νόημα!

«Αν σ’ αρέσει κάτι… Έτσι συνέβη και με το Dancing. Όταν μου το πρότεινε ο Λάτσιος … Τώρα που είπα Λάτσιος…», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ανακοινώνοντας on air στη Φαίη: «Έρχεται, ο διευθυντής της καρδιάς σου έρχεται!».

Στο άκουσμα της είδησης η παρουσιάστρια ανέφερε: «Αυτό ήταν! Ο διευθυντής της καρδιάς μου επιστρέφει; Εεε αλλά ας με πάρει και κανένα τηλέφωνο όμως δεν πειράζει». Μάλιστα στο τέλος φρόντισε να σημειώσει: «Πλάκα κάνω!»…

Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστό πως αγαπά τον Γιάννη Λάτσιο, γεγονός που έχει δηλώσει και στο παρελθόν. Μάλιστα οι σχέσεις τους ήταν πολύ στενές όσο εκείνος βρισκόταν στον ίδιο σταθμό όμως η αλήθεια είναι πως μετά το διαζύγιό της με το Γιώργο Λιάγκα, τον βλέπαμε συχνότερα με τον πρώην σύζυγό της σε δημόσιες εμφανίσεις. Άλλωστε είναι γνωστό όμως πως στα «αστεία» λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα!

Πηγή: peoplegreece