current views are: 9

8 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση14:04

Survivor Πανόραμα: «Δεν το περίμενα ότι η Βαλαβάνη θα είναι πιο δημοφιλής από τον Μπο!»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Survivor Πανόραμα, βρέθηκε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και άφησε την παρουσιάστρια άφωνη με τις δηλώσεις του!

Δημοσίευση 14:04’

Καλεσμένος στην εκπομπή, Survivor Πανόραμα, βρέθηκε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και άφησε την παρουσιάστρια άφωνη με τις δηλώσεις του!

Καλεσμένος στην εκπομπή, Survivor Πανόραμα, βρέθηκε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και άφησε την παρουσιάστρια άφωνη με τις δηλώσεις του!

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην «στημένη» ψηφοφορία με την Βαλαβάνη αλλά και στην συμπεριφορά της ίδιας της παίκτριας αφήνοντας κάγκελο την παρουσιάστρια on air. Επίσης αποκάλυψε ποιους ψήφισε στην 24ωρη ψηφοφορία και γιατί.

«Μ’ άρεσε η ιδέα της ψηφοφορίας, ψήφισα δυο που κατά την άποψη μου έχουν αδικηθεί μέσα στο παιχνίδι, ο Σπαλιάρας και ο Αγγέλοπουλος. Θεωρώ ότι έχουν αδικηθεί και έχει αποδειχθεί τότε που ήταν συνεχώς υποψήφιοι. Ο ένας αδικήθηκε λιγότερο από κάποια στιγμή και μετά γιατί φοβόντουσαν ότι αν βγάλουν τον Ντάνο υποψήφιο δεν θα έχουν να φάνε ούτε πασατέμπο γιατί σώζει όλη την ομάδα των Διάσημων. Ο άλλος επειδή δεν είναι καλός στους αγώνες συνεχίζουν και τον τσακίζουν. Υπήρχε μια έκπληξη και μου έγραφαν στο Twitter αν θα το πω στην εκπομπή σου και θα το πω. Δεν το περίμενα ότι η Βαλαβάνη θα είναι πιο δημοφιλής από τον Μπο να σου πω την αλήθεια.»

 


σχετικα αρθρα