current views are: 8

13 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση09:06

Φαίη Σκορδά: «Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε ήδη συμφωνήσει για τη νέα χρονιά, αλλά…»

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν να γίνονται αλλαγές στην ομάδα του “Πρωινού” με τη νέα τηλεοπτική χρονιά απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Δημοσίευση 09:06’

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν να γίνονται αλλαγές στην ομάδα του “Πρωινού” με τη νέα τηλεοπτική χρονιά απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν να γίνονται αλλαγές στην ομάδα του “Πρωινού” με τη νέα τηλεοπτική χρονιά απάντησε η Φαίη Σκορδά, λέγοντας πως παρόλο που η ίδια δεν τις συμπαθεί ιδιαίτερα, αλλαγές γίνονται κάθε χρόνο.

«Τα έχω διαβάσει και δεν μπορώ να καταλάβω πως. Πάντα γίνεται όλο αυτό το σούσουρο κάθε χρόνο. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχουμε συμφωνήσει εδώ και λίγες μέρες, αλλά επειδή ήταν αυτό το μεταβατικό στάδιο και επέστρεψε ο διευθυντής της καρδιάς μου, ο Λάτσιος. Ακόμα δεν τον έχω δει. Ακόμα δεν έχω κάνει συζήτηση με το κανάλι για να πω όλα αυτά που σκέφτομαι για του χρόνου. Μετά σε ένα δεύτερο στάδιο σκέφτεσαι με την εκπομπή και τα πρόσωπα τι ακριβώς θα γίνει.

«Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές» είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «Εγώ γενικά δεν είμαι των μεγάλων αλλαγών, αλλά κάποιες στιγμές μπορεί να χρειαστεί. Και δεν είναι μονόπλευρο αυτό, έτσι δεν είναι;».