current views are: 8

14 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση06:29

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκαλύπτει τα νέα του τηλεοπτικά βήματα

O Στέλιος Χανταμπάκης μιλάει για την πρόσφατη τηλεοπτική του εμπειρία στο Survivor και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Δημοσίευση 06:29’

O Στέλιος Χανταμπάκης μιλάει για την πρόσφατη τηλεοπτική του εμπειρία στο Survivor και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 00.15 και Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 00.40, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 00.15, η Ελένη Φουρέιρα αφήνει για λίγο την καρέκλα του κριτή του “So You Think You Can Dance” και συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The2night Show. Μοιράζεται μαζί μας, μεταξύ άλλων, τη μέχρι τώρα εμπειρία της από το χορευτικό talent show ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας της επιφυλάσσουν μία έκπληξη. 

Κάνει διεθνή καριέρα στην Κίνα και την Ινδία. Μαζί μας το μοντέλο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο The2night Show.

Στο πλατό του The2night Show έρχεται και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος. Μιλάει για όλα, μας αποκαλύπτει επαγγελματικές και προσωπικές πτυχές της ζωής του και τραγουδάει ζωντανά.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 00.40, μαζί μας στο The2night Show, ο Στέλιος Χανταμπάκης. Μιλάει  για την πρόσφατη τηλεοπτική του εμπειρία στο Survivor και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ακόμη: Στο The2night Show, παίζουμε το «Παιχνίδι με τις Ομπρέλες», το νέο παιχνίδι της εκπομπής που σπάει ταμεία και μοιράζει μεγάλα δώρα στους τηλεθεατές.