current views are: 22

19 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση05:20

Survivor: One man show o Ντάνος! Κέρδισε μόνος του τους Μαχητές με την Ε. Βαλαβάνη στον πάγκο

Σε «μάχη» του Γιώργου Αγγελόπουλου εναντίον όλων εξελίχθηκε το βράδυ της Κυριακής το Survivor, με τον 34χρονο Σκιαθίτη να παίζει μόνος του και να κερδίζει.

Δημοσίευση 05:20’

Σε «μάχη» του Γιώργου Αγγελόπουλου εναντίον όλων εξελίχθηκε το βράδυ της Κυριακής το Survivor, με τον 34χρονο Σκιαθίτη να παίζει μόνος του και να κερδίζει.

Σε «μάχη» του Γιώργου Αγγελόπουλου εναντίον όλων εξελίχθηκε το βράδυ της Κυριακής το Survivor, με τον 34χρονο Σκιαθίτη να παίζει μόνος του και να κερδίζει τους Μαχητές!

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη οι Διάσημοι στο Survivor έμειναν μόλις δύο. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ωστόσο την περασμένη Τετάρτη πως δεν θα υπάρξει ακόμα ένωση των ομάδων. Οι δύο ομάδες θα εξακολουθήσουν να είναι αντίπαλες και η διαφορά είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλέον θα μάχεται εναντίον όλων των Μαχητών εναλλάξ. Συγκεκριμένα ένα παιχνίδι θα έπαιζε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απέναντι στην Σάρα Εσκενάζυ και ένα εκείνος κάθε φορά με διαφορετικό αντίπαλο από την ομάδα των Μαχητών.

Το χθεσινό αγώνισμα, που ήταν το πρώτο νυχτερινό ματς που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο ριάλιτι επιβίωσης, απαιτούσε ισορροπία, κάτι στο οποίο ο Ντάνος είχε ατού λόγω της ενασχόλησής του με το θαλάσσιο σκι, ενώ εξελίχθηκε σε… ατομικό, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ούσα τραυματισμένη στα γόνατα, «λύγισε» μετά την πρώτη αναμέτρηση με την Σάρα Εσκενάζη και δεν θέλησε να συνεχίσει το αγώνισμα αφήνοντας μόνο του τον Ντάνο!

Μετά την ήττα της, η αθλητικογράφος πήγε στην κερκίδα όπου εξέφρασε την δυσκολία που αντιμετωπίζει, ενώ στο πλευρό της έσπευσαν γιατροί, που της έδεσαν πόδι. Έτσι, ο Σκιαθίτης βρέθηκε να αγωνίζεται με όλους τους άνδρες των Μαχητών, χωρίς ξεκούραση.

Αν και δεν είχε περιθώριο για ξεκούραση κι αντιμετώπισε τους πέντε άνδρες των Μαχητών εναλλάξ, ανεβαίνοντας συνολικά 15 φορές στην δοκό που υπήρχε πάνω από την πισίνα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να πάρει τη νίκη για την ομάδα του με σκορ 10-6 και, μαζί με την Ευρυδίκη, να απολαύσουν μία βραδιά στην παραλία με φαγητό, μουσική, παιχνίδια και ηλεκτρικό ρεύμα!

Ο Ντάνος κέρδισε τα δέκα παιχνίδια, έχασε μόλις πέντε και απέδειξε ότι είναι ένας πραγματικός Survivor! 

«Νομίζω μπήκε μέσα στον αγώνα και τα «είπε» όλα! Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος. Έδειξε ποιος είναι. Έδειξε τα δόντια του. Ένας εξαιρετικός παίκτης» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον συμπαίκτη της.

«Ήξερα από τη στιγμή που μείναμε οι δυο μας θα είναι κάθε μέρα πιο δύσκολη. Δεν φανταζόμουν βέβαια ότι θα μπω κατευθείαν σε τόσο δύσκολα πράγματα, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αγωνιζόμουν μόνος μου» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ευχήθηκε περαστικά στην Ευρυδίκη, αλλά και στον Κώστα Αναγνωστόπουλο που βγήκε και εκείνος εκτός παιχνιδιού επίσης από ενοχλήσεις στα πόδια.

Τα χαμένα βλέμματα των Μαχητών τα έλεγαν όλα, αμέσως μετά. Κοιτούσαν στο κενό, αποσβολωμένοι. Προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς έγινε όλο αυτό και ήταν εκείνο που τους βρήκε. Δεν είναι εύκολο για την περηφάνια και τον εγωισμό να δεχθείς ότι τέσσερις παίκτες έχασαν από έναν!

Και μάλιστα όπως αποδεικνύεται στον μοναδικό αγώνα με αυτούς τους όρους: μόνος ο Ντάνος εναντίον όλων των Μαχητών.

Απίστευτη ατάκα του Μάριου Ιωαννίδη για την αποχώρηση του Χρανιώτη

Η αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη και η απόφαση της παραγωγής το παιχνίδι να συνεχίσει να είναι ομαδικό, παρά το ότι οι Διάσημοι έχουν μόνο δύο μέλη, δεν απασχόλησε μόνο τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και τους Μαχητές.

Τη συζήτηση για τις εξελίξεις μετά το τελευταίο συμβούλιο στο Survivor ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, υποστηρίζοντας πως «δεν είναι ωραίο, καθόλου ωραίο που έμειναν δύο και εμείς είμαστε πέντε. Θα τα βάλει τώρα ένας παίκτης με τέσσερις άντρες;».

«Ας μην έχαναν ασυλίες! Εμείς φταίμε;», ήταν η… αποστομωτική ατάκα του Μάριου Ιωαννίδη, που προκάλεσε την απάντηση «εμείς φταίμε. Εμείς τους διώξαμε!».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σπαλιάρας επικεντρώθηκε στο ότι η Ευρυδίκη κέρδισε την ατομική ασυλία για τρίτη φορά και, μάλιστα, κόντρα σε δύο άνδρες, ενώ δεν έκρυψε πως «μπορεί να προτιμούσα να μείνει ο Χρανιώτης γιατί είναι πιο φίλος μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι και η Ευρυδίκη έχει κάνει μεγάλο αγώνα. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν είναι τόσο φίλη μου ότι θα την αδικήσω. Έχει κάνει πολύ μεγάλο αγώνα και έχει καταθέσει ψυχή και σώμα. Και μιλάμε για μεγάλα σωματικά και ψυχικά αποθέματα. Δηλαδή το αξίζει η κοπέλα, τι να λέμε τώρα;».

Στο μεταξύ, στην καλύβα των Διάσημων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε τόνισε πως «το σίγουρο είναι ότι κανένας από τους δυο μας δεν τα παρατάει», ωστόσο, η Ευρυδίκη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το σίγουρο είναι ότι αυτό το σύστημα δε μας ευνοεί καθόλου!».


σχετικα αρθρα