current views are: 13

21 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση08:14

Survivor: Εκνευρίστηκε o Στέλιος Χανταμπάκης με την ερώτηση για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Οι κάμερες συνάντησαν τον Στέλιο Χανταμπάκη στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ και οι ερωτήσεις για το Survivor έπεσαν βροχή.

Δημοσίευση 08:14’

Οι κάμερες συνάντησαν τον Στέλιο Χανταμπάκη στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ και οι ερωτήσεις για το Survivor έπεσαν βροχή.

Οι κάμερες συνάντησαν τον Στέλιο Χανταμπάκη στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ και οι ερωτήσεις για το Survivor έπεσαν βροχή.

Αρχικά, ο Στέλιος απάντησε με άνεση στις εύκολες ερωτήσεις, όπως για την εκπομπή που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ: «Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα κι ελπίζουμε να προλάβουμε τον Ιούλιο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στηρίζεται πάνω σε εξωτερικά γυρίσματα, πρωτότυπες ιδέες… Δουλεύω πολύ, αγαπάω τη δουλειά μου, προσπαθώ και ελπίζω να αρέσει».

Στη συνέχεια, όμως, όταν ήρθαν τα δύσκολα, ο παρουσιαστής άλλαξε ύφος. Μια ρεπόρτερ του Epsilon τον ρώτησε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και εκείνος έδειξε να ενοχλείται πολύ. 

«Είμαστε σε ένα πάρτι και νομίζω πρέπει να ρωτήσεις εμένα κάτι αν θέλεις. Τι να απαντήσω για την Ειρήνη Παπαδοπούλου», είπε στη ρεπόρτερ και της γύρισε την πλάτη.

Το σχετικό βίντεο έπαιξε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω και όλοι στο πάνελ τον… “στόλισαν” κανονικά!

Κατερίνα Καινούργιου: «Γύρισε την πλάτη στη ρεπόρτερ που την ξέρει, η οποία ξεροστάλιαζε εκεί μέχρι τις 3 η ώρα»;

Ανθή Βούλγαρη: «Βλέπω μια στροφή στον χαρακτήρα του. Ήταν απλός, προσιτός. Τώρα βλέπω έναν Στέλιο που σνομπάρει τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκε κάποια στιγμή».

Ειρήνη Γκανιάτσου: «Όπως έμπαινα στο πάρτι με το δικό μου αυτοκινητάκι, βλέπω ξαφνικά ένα πολύ ακριβό διθέσιο αμάξι και βλέπω έναν άνθρωπο να βγαίνει έξω με το πούρο. Σε όλο αυτό το σκηνικό βλέπεις κι αυτό και έρχεται λίγο και κουμπώνει…»

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Τι ήθελε να τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι; Για το Κυπριακό; Για τη δόση του Ιουλίου; Αυτά που έπρεπε να τον ρωτήσουν, αυτά τον ρώτησαν γιατί μέχρι εκεί είναι ο Χανταμπάκης. Δεν είναι παραπάνω για άλλες ερωτήσεις».

«Καλύτερα να μη σχολιάσω εγώ…», είπε όλο νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας τέλος στην κουβέντα.

Οι αντιδράσεις στο Πρωινό

Την ίδια ώρα χθες στο Πρω1νό είδαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να μιλά για το πολύκροτο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Στέλιο Χανταμπάκη και τη συγγνώμη που της ζήτησε. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως την είχε καλέσει για να απολογηθεί, με την τραγουδίστρια να εξηγεί πως αφορμή του τηλεφωνήματος στάθηκε ένα tweet της.

Η στάση του Στέλιου Χανταμπάκη στην δημοσιοφράφο του Epsilon όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε αρκετά. «Όταν αποφεύγεις να απαντήσεις σημαίνει ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του βίντεο είπε: «Ήταν πολύ λάθος ο τρόπος που αντιμετώπισε και τη δημοσιογράφο. Όλα ξεκίνησαν από δική του δήλωση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου». Σε πιο έντονο ύφος, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Παιδιά, λίγο να ξεκαβαλήσουμε. Δεν ανακάλυψε κανείς κανένα φάρμακο για τον καρκίνο. Σε ένα ριάλιτι πήγαν». 


σχετικα αρθρα