LIFESTYLE

Survivor: Νικητής ο Ντάνος στο τελευταίο αγώνισμα! Πέρασε στον ημιτελικό και έκλαψε για όσα βίωσε: Ήμουν ανεπιθύμητος

της Φράνσις Γιατζόγλου - Δημοσίευση 3 Ιουλίου 2017, 08:52 / Ανανεώθηκε 3 Ιουλίου 2017, 09:53
Facebook Twitter Whatsapp

Το Survivor μπήκε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο ημιτελικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Survivor μπήκε στην  τελική ευθεία για τον μεγάλο ημιτελικό, ο οποίος θα αναδείξει τους παίκτες που θα δώσουν «μάχη» στον τελικό για το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι πέντε απομείναντες άντρες του παιχνιδιού, αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να εξασφαλίσουν μια θέση στον ημιτελικό. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δείχνοντας μας το πόσο θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Ωστόσο, η ασυλία ήταν για έναν μόνο και κατάφερε να την κερδίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πέρασε αυτόματα στον ημιτελικό μαζί με τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και ένα ταξίδι στην Κούβα. Οι υπόλοιποι τρεις, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, τέθηκαν αυτομάτως σε αποχώρηση. τέθηκαν σε ψηφοφορία και λίγο αργότερα στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε εξασφαλίσει την πρώτη ασυλία στο Survivor και έτσι δεν χρειάστηκε να λάβει μέρος στο τελευταίο αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης για ασυλία. Οι υπόλοιποι παίκτες μάζεψαν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους δυνατές κούρσες. Σκοπός τους ήταν να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία του Survivor και άρα ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που μονομάχησαν ουσιαστικά στο τέλος για την ασυλία. Έχοντας 3 ζωές ο καθένας, έπαιξαν ξανά και ξανά, μέχρι που ο Ντάνος εξάντλησε τις «ζωές» του μισθοφόρου.

Τα δάκρυα του Ντάνου στο συμβούλιο του νησιού

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο συμβούλιο του νησιού ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για αυτούς τους πέντε μήνες. Ο παίκτης των Διασήμων «λύγισε» για το πόσο ανεπιθύμητος ένιωθε όλο τον καιρό στην καλύβα του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ποτέ δεν θα πρόδιδε αξίες της οικογένειας του για να είναι αρεστός.

«Ενώ βρίσκεστε όλοι σε μια παραλία που θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερη παρέα όλοι μαζί, έχουμε δει ότι εσύ έχεις μια μοναξιά τις τελευταίες ημέρες» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, απευθυνόμενος στον μοναδικό παίκτη της κόκκινης ομάδας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε, πως είναι επιλογή του να παραμένει να κοιμάται και να περνά χρόνο στην καλύβα της ομάδας των Διασήμων, μιας και εκεί έχει το χρόνο να σκεφτεί όσα έγιναν αυτούς τους 5 μήνες του Survivor.

«Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι είναι. Όχι ότι έχω κάτι με τα παιδιά. Απλά ζούμε σε δυο διαφορετικά σπίτια. Τα παιδιά μου είπαν πολλές φορές να πάμε να κοιμηθούμε παρέα. Θεωρώ όμως ότι ως εναπομείναντας σε αυτό το σπίτι από την ομάδα μου, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να το αφήσω άδειο εντελώς. Θα το αφήσω μόνο όταν θα αποχωρήσω για την Ελλάδα. Οπότε νομίζω με καταλαβαίνουν όλοι για ποιο λόγο το έκανα. Εξάλλου είναι πάρα πολλά τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις που έχω μέσα σε αυτό το σπίτι. Κοιτάζοντας κάθε γωνιά μου θυμίζει πάρα πολλά πράγματα. Τους συμπαίκτες μου τους πρώην που έχουν φύγει και είναι στην πατρίδα ήδη και τις στιγμές που περάσαμε. Καλές και κακές μαζί.

Σίγουρα το πρώτο βράδυ όταν πήγα ήμουν πάρα πολύ αμήχανος. Πολύ περισσότερο το πρωινό, γιατί δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος, όπως τελευταία ήταν η Ευρυδίκη. Πολλά συγχαρητήρια στην Ευρυδίκη που έφτασε μέχρι εδώ. Αλλά η μοίρα ήταν έτσι γραμμένη που έπρεπε να συνεχίσω μόνος σε αυτό το σπίτι. Όσο μένουν τα παιδιά δίπλα, σίγουρα κάναμε κάποια παρέα εκτός σπιτιού. Αλλά το βράδυ επέλεξα να είμαι μόνος μου γιατί ήθελα λίγο το χρόνο μου με το σπίτι αυτό που πέντε μήνες περάσαμε τόσα πολλά εκεί μέσα» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκινημένος, κάτι που παρατήρησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Σε αυτό το χρόνο σου που έχεις πάρει αυτές τις τελευταίες ημέρες, σε αυτή τη μοναχικότητα που βιώνεις, ποιες είναι οι κυρίαρχες σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου;» ρώτησε ο παρουσιαστής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του κατά την εξομολόγηση του.

«Σίγουρα αισθάνομαι γεμάτος από όλο αυτό και υπερήφανος που είμαι σε αυτό το σπίτι και για αυτά που έζησα. Αλλά ένα που μου μένει είναι ότι αισθάνθηκα πάρα πολλές φορές ανεπιθύμητος σε αυτό το σπίτι. Και όταν γυρίζεις σπίτι μόνος σου, είναι λίγο…» ξεκίνησε να λέει ο Ντάνος χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκινείται τόσο έντονα σε κάτι που δεν αφορά την επικοινωνία με δικούς του, αλλά τη διαδικασία του παιχνιδιού και τον ίδιο σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

«Είναι ένα παιχνίδι που το έπαιξα και χαίρομαι πραγματικά ακόμα που είμαι εδώ και φεύγω από τους τελευταίους. Χαίρομαι τουλάχιστον γιατί κάποιοι από αυτούς που έφυγαν τελευταίοι και είχαν την τάση να μη με θέλουν για παρέα, με έζησαν λίγο περισσότερο και κατάλαβαν περίπου τι άνθρωπος είμαι και αισθάνομαι πιο καλά για αυτό» ανέφερε ο Ντάνος. 

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αν νιώθει δικαίωση που είναι ο τελευταίος από την ομάδα του, εκείνος απάντησε: «Άκου να δεις, εγώ έτυχε να «κοντραριστώ» με κάποιους συμπαίκτες μου και να μη με θέλουν για παρέα ή οτιδήποτε, γιατί υπερασπίστηκα τις αξίες του σπιτιού μου και τα πράγματα που κατάλαβα στη ζωή μου μέσα από τα βιώματα μου. Το ότι είμαι ακόμα εδώ, χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έκανα αυτό το πράγμα. Και καλά έκανα. Δεν ήταν εύκολο. Αλλά για κανένα παιχνίδι δεν θα πούλαγα το σπίτι μου και ό,τι με έχει κάνει να μάθω αυτή η ζωή

Η αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό του Survivor και τους διαγωνιζόμενους, ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί με βάση την 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει πριν από λίγο διάστημα.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως ο τελευταίος άνθρωπος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor από τη Δομινικανή δημοκρατία είναι το γνωστό  μοντέλο και παρουσιαστής, ο οποίος στο χθεσινό αγώνισμα ήταν πολύ καλός. Ο ίδιος έμεινε για λίγες στιγμές αμήχανος και αμίλητος, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε κλάματα από τη φόρτιση της στιγμής.

«Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω και να μπω στην τετράδα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου μέχρι τώρα. Νομίζω ότι ο Κώστας σίγουρα αγωνιστικά το αξίζει περισσότερο. Έχει πετύχει πολύ περισσότερες νίκες και του εύχομαι καλή επιτυχία και στην συνέχεια όπως και στον Κωνσταντίνο. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι ο τελευταίος από την ομάδα μου που παρέμεινε. Φυσικά πάντα υπάρχει το παραπάνω. Θα ήθελα να μπω στην τετράδα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί από εκεί και μετά. Από την άλλη όμως ειλικρινά αισθάνομαι πολύ γεμάτος και σίγουρα είναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν του ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το Survivor.

Το γνωστό μοντέλο επίσης πήρε θέση όταν άκουγε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κλαίει λέγοντας το παράπονό του. 

«Η συγκίνηση του Ντάνου είναι παραπάνω από εμφανής. Πρέπει να αισθάνεται περήφανος και δικαιωμένος, όπως και εγώ. Γιατί και εγώ ένιωθα ανεπιθύμητος και ήμασταν και οι δύο πολλές φορές προτεινόμενοι. Αφού καταφέραμε και οι δύο να είμαστε ακόμα εδώ, μάλλον σημαίνει ότι και οι δύο κάτι καλό κάναμε. Κι ο κόσμος μας δικαιώνει ή αντιλαμβάνεται και εισπράττει ό,τι έχουμε καταθέσει ψυχικά και σωματικά μέσα στο παιχνίδι τόσο καιρό» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Απίστευτη λογομαχία Σπαλιάρα-Αναγνωστόπουλου και η μούντζα του δεύτερου

Στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor οι εντάσεις δεν έλειψαν! Κατά τη διάρκεια που ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγωνιζόταν, ο Γιάννης Σπαλιάρας του έδινε οδηγίες. Λίγο αργότερα το μοντέλο αγωνίστηκε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον οποίο και κέρδισε.

Ο Αναγνωστόπουλος έδειξε έντονα την δυσαρέσκεια του και τόνισε στον Σπαλιάρα πως δεν έπρεπε να δίνει οδηγίες στον Ντάνο. «Όταν έπαιζα εγώ έδινες οδηγίες στον Ντάνο, Μπράβο σου. Άλλη φορά μην μου ζητήσεις ξανά φαγητό», του είπες ο μισθοφόρος.

Στην συνέχεια οι δύο τους αγωνίστηκαν ξανά και ο Σπαλιάρας τον κέρδισε για ακόμη μια φορά. Όταν το μοντέλο πανηγύριζε την νίκη του, ο Αναγνωστόπουλος τον… μούντζωσε!