current views are: 13

4 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση05:33

Survivor: Ο Μισθοφόρος είχε προαίσθημα ότι δεν θα προκριθεί – Δείτε την στιγμή που βρέθηκε με την οικογένειά του

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον το Survivor, καθώς το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι ο τρίτος παίκτης που προκρίνεται στον ημιτελικό είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δημοσίευση 05:33’

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον το Survivor, καθώς το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι ο τρίτος παίκτης που προκρίνεται στον ημιτελικό είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον το Survivor, καθώς το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι ο τρίτος παίκτης που προκρίνεται στον ημιτελικό είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Κώστας Αναγνωστόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν για άλλη μια φορά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά, όμως, όχι σε κάποιο αγώνισμα, αλλά σε μια νέα ψηφοφορία του κοινού.

Ο Μισθοφόρος όμως είχε κακό προαίσθημα για χθες το βράδυ. Όπως είπε στον Σάκη Τανιμανίδη το περίμενε ότι δεν θα προκριθεί στον ημιτελικό, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που τον στεναχωρούσε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, αισθάνεται ήδη νικητής που κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ. 

Έτσι απόψε το βράδυ ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα «μονομαχήσει» στον ημιτελικό με τον Μάριο Ιωαννίδη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που προκρίθηκαν καθώς κέρδισαν τα δύο τελευταία αγωνίσματα ασυλίας.

Αυτή είναι η οικογένεια του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ καθώς οι δύο Μαχητές, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος, συνάντησαν τις οικογένειές τους.

Για πρώτη φορά αφότου πήγαν στον Άγιο Δομίνικο, οι δύο παίκτες είδαν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα δάκρυα δεν σταμάτησαν…

Δείτε στο βίντεο την οικογένεια του Μισθοφόρου και τον αγαπημένο σκύλο του.