current views are: 14

5 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση17:04

To Newpost στον μεγάλο τελικό του Survivor – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί στο Άλσος Βείκου που σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του Survivor.

Δημοσίευση 17:04’

Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί στο Άλσος Βείκου που σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του Survivor.

Ρεπορτάζ: Φράνσις Γιατζόγλου, Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου 

Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Survivor όπου ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα αναμετρηθούν για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Στις κερκίδες βρίσκονται οι παίκτες των δύο ομάδων, Διάσημοι και Μαχητές, καθώς και οι οικογένειές τω δύο φιναλίστ.

Το newpost σας αποκαλύπτει τα δύο έπαθλα που θα κρατήσουν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που θα αναμετρηθούν απόψε το βράδυ για να εξασφαλίσουν την μεγάλη νίκη!

Το θέατρο στο Άλσος Βεΐκου είναι ασφυκτικά γεμάτο όπου η αγωνία έχει φτάσει στο κόκκινο! Όλοι με ανυπομονησία περιμένουν να δουν ποιος θα είναι απόψε ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης. Το τηλεοπτικό κοινό με νέα ψηφοφορία θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νικητής του survivor 2017.

H είσοδος του Σάκη Τανιμανίδη 

Κατά την είσοδό του στο πλατό ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποθεώθηκε από τους θεατές, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μάριο Ιωαννίδη  η αλλιώς τον τρελό Κύπριο (σ.σ όπως τον αποκαλούν).

Να σημειωθεί ότι το παρών στον αποψινό τελικό έδωσε και ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί. 

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε ο πρώην παίκτης του Survivor Μπο , διασκεδάζοντας το κοινό με την τελευταία του επιτυχία «Μόνο εσύ» στην οποία λικνίστηκαν οι δυο εναπομείναντες παίκτες καθώς και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης.